Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 092 kJ / 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,04 g |
Tuky | 15,33 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 103,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohár s jostou a angreštem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Y01
Moje poznámka
Pohár s jostou a angreštem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Y01
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 hodinou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 2 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 2 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 23 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
mail jost-huber.ch loc:cz,
mail huber-millwater.ch loc:cz,
dezert s angreštem,
zmrzlina s angrestem,
dezert s amgreštem,
recepty z josty,
jogurt med a piškoty,
tiramisu recept prima fresh,
piskoty tvaroh josta,
desert s jostou,
fresh s angreštem,
piškot s angreštem,
josta recepty
Suroviny:
tvaroh,
jogurt bílý,
josta,
angrešt,
med,
piškoty dětské,
medovina
Komentáře (10)