Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 833 kJ / 1 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,73 g |
Tuky | 99,64 g |
Vláknina | 34,20 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 6,08 g |
Sacharidy | 60,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kedlubny pokrájíme na plátky a rozložíme do tukem vymazaného pekáče.
Krok 2: Posypeme je rozdrobenou nivou, promíchanou s petrželkou, poklademe plátky másla a ve vyhřáté troubě pečeme asi 15 minut.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubny s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqN
Moje poznámka
Kedlubny s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 7 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 23 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 8 minutami
Kynuté knedlíky plněné jahodami
Constell před 21 minutami
Jemný boršč
Kajkajak před 42 minutami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 1 hodinou
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 1 hodinou
Rajská polévka III
Penkapa před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 3 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 4 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 6 hodinami
Tématické fráze:
kedlubny recepty,
kedlubna recepty,
recepty z kedlubny,
kedlubny v kuchyni,
vaření kedlubny,
recepty z kedluben,
kedlubna v kuchyni,
co udelat z kedlubny,
vaření z kedlubny,
kedluben v kuchyni,
vařené kedlubny,
co se dá udělat z kedlubny,
kedluben s nivou,
kedlubna/vareni,
vaření, kedlubny,
vaření s kedlubny,
vaření z kedlubů,
vařená kedlubna,
kedluben vaření,
vareni kedluben
Suroviny:
kedlubna,
sýr niva,
petrželka,
máslo,
tuk
Komentáře (10)