Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí vršek na svařáku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 7. 2012 20:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 747 kJ / 896 kcal
Bílkoviny1,10 g
Tuky82,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nezahušťovala jsem. Přešla jsem na zahušťování rozmixovanou cibulí, je mi to chuťově blíž.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

19. 7. 2012 10:03

no to je nádherně jedlé (chce se mi napsat žravé):-D:yes: červené víno dělá divy aneb jak udělat z krůty divočáka:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 7. 2012 17:31

Nádherná bašta a moc hezky nafocená:-K+8:-p:yes:i s príma fotopostupem:-))

nofrona

17. 7. 2012 18:46

Nádhera:yes::yes:

suslajda suslajda

17. 7. 2012 14:47

:-Oteda sousedko to vypadá moc pěkně co nedříve vyzkouším krůtí vršek v mrazáku bylinky na zahradě a vínko se taky najde:yes::yes:+6

Bahula Bahula

17. 7. 2012 12:10

srettka: Já myslela, že to vypadá tak dobře:yes:, u nás krůtí moc nejede. Tchýně má kousek od domu firmu, kde porcují krůty a manžel krůtí už nemusí. Párkrát se mi podařilo ho ošálit, že to nepoznal a teď to vsugeroval už i mně:-D:-K

srettka

17. 7. 2012 11:17

Bahula:maso natahlo barvu vina, tak ze takhle ztmavlo. nebo ze bych mela nejakyho krocana divocaka?:-))

Bahula Bahula

17. 7. 2012 11:07

Podle fotky bych řekla, že je to zvěřina ;-):yes:+

Colombo65 Colombo65

16. 7. 2012 23:07

Krásná pochutina ze samých dobrot a ten název nemá chybu;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2012 23:05

:-O:yes::yes:

jarka skrobakova

16. 7. 2012 21:48

vypadá to moc dobře, :-p:-p:yes::yes::-))

1974andrea 1974andrea

16. 7. 2012 21:34

No panečku, to vypadá velice jedle:yes:, bylinky čerstvé, tymián i majoránku mám, tak to bych mohla zkusit. Ale nemaje krůtího vršku, možná by to nebylo marné z nějaké zvěřinky;-):-p

srettka

16. 7. 2012 21:15

ota:jako v pohadce. . . priimerene. . .priimerene:-)) zkratka takova zlata stredni miirka;-)

ota

16. 7. 2012 21:10

Bože můj, mlask:-O:-p
Jenom dotázek ta pěkná hrst bylinek má být pěkná ručka holčiny či statná mužská dlaň:-?:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vareni svaraku připrava svařaku vina vrchni kruti stehno kruti vrchni stehna recepty maso na cervenem svařáku recepty krůtí vrchní plátek vrchni stehno z krocana recepty svařáku vykostěné vrchní krůtí stehno recept svařené víno máslo 1 dcl svaraku recept vrchní krůtí stehno krůtí vrchní stehno krutí stehna vršek

Suroviny: víno červené, majoránka, tymián, pepř černý, sůl, máslo, bylinky zelené, bujón drůbeží

TopRecepty.cz

Krůtí vršek na svařáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/22pN