Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 043 kJ / 2 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,53 g |
| Tuky | 215,66 g |
| Vláknina | 28,90 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 4,27 g |
| Sůl | 10,26 g |
| Sacharidy | 30,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pestrá pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EJo
Moje poznámka
Pestrá pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EJo
Nejnovější recepty
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 1 hodinou
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátové palačinky
ntmin16 před 1 hodinou
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
spinner před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 1 hodinou
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky
Dasaja před 2 hodinami
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
Zemoska před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 2 hodinami
Koprová polévka
Adeline před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 5 hodinami
Tématické fráze:
pestrá pánev,
využití řapíkatého celeru,
recept pestrá pánev,
pestra panev recept,
pestré maso na pánvi
Suroviny:
slanina anglická,
paprika čerstvá žlutá,
celer,
rajče cherry,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (8)