Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 780 kJ / 2 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,65 g |
| Tuky | 78,25 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 616 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 451,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty / těsto dělané v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxok
Moje poznámka
Buchty / těsto dělané v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxok
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
buchty recepty,
buchty,
recepty na buchty,
recepty buchty,
domácí buchty,
kynuté těsto v pekárně,
kynuté buchty z pekárny,
kynuté buchty v pekárně,
buchty recept,
recept na buchty,
kynuté buchty recept,
recept buchty,
domaci kynute buchty,
recept na buchtu,
recepty v domaci pekarne,
recepty-buchty,
honzíkovy buchty,
recepty na kynuté těsto v pekárně,
recepty k domácí pekárně,
těsto na kynuté buchty
Suroviny:
mléko,
žloutek,
máslo,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr moučkový,
kůra citronová,
ořech muškátový,
droždí
Komentáře (33)
vybusna:
Tento recept je určite dobrý, za autorku ručím - jej recepty "sedia".
Dávala si rozdrobené droždie na vrch s cukrom, alebo ako píše autorka hore - rozpustené v troche mlieka a cukru? Šumelo ti to droždie v tom mlieku? Myslím, či naozaj to droždie "žilo"?
Ja mám v podstate rada DP, cesto sporadicky robím v nej, ale milujem prácu s kysnutým cestom, rada sa s ním hrám, takže napriek tomu obyčajne robím všetko ručne. DP vrčí a trvá jej to neskutočne dlho, lebo zahrieva a pod., mám zázračnú misu na kysnutie, tak v tej robím všetko.
Asi som ti nepomohla, ale aspoň som sa vykecala...
Jo a já je teda nekoupu v oleji, ale mažu je po stranách rozpuštěným máslem a když je plech plný, tak je potřu ještě shora. Ježiši já jsem v práci u čínské polívky a slintám, jen co to píšu. hnedka bych si dala