

Pečená jehněčí kýta "easy hokna"
Suroviny 3 porce
- 1500 g jehněčí kýta
- rýže
- 3 cibule
- sůl
- koření na vepřovou pečeni
- oregáno
- tymián
- bazalka
- provensálské koření
- majoránka
Postup přípravy receptu
Maso omyjeme a očistíme od větších blan
.Potom ho osolíme a přidáme koření-přiměřeně.
Vložíme ho do pekáčku na nakrájenou cibuli (pár kousků cibule vložíme i dovnitř).
Pečeme cca 2,5h na cca 150-160°C. Podáváme s rýží.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pečená jehněčí kýta "easy hokna"
-
Hůůů, hůůů, hůůů, pozor už letí hůůů hůůů, honem česnek i na to krásné jehněčííí mňam.
-
No tak dobráááá...Ale česnek se hodí i na ochranu proti Upírům
-
1974andrea:K tomu jehněčímu česnek patří
Už jsi ochutnal/a jehněčí na česneku a rozmarýnu, pomalu pečené? Já jo a nemá to chybu
-
Furt by jste všude dávali česnek....
-
Jehněčí snese hodně bylinek, hlavně rozmarýnu a hlavně hodně česneku a ten mi tady trochu teda chybí
-
-
Hezká pečínka
+2