Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra - luxusní

Často se stává, že nesprávný postup přípravy dokáže jídlo prakticky zkazit, přestože používáme dobré ingredience. U jater to platí dvojnásob. Když vepřová játra orestujeme správně, připravíme tak noblesní minutku.

Hodnocení receptu je 4,9 (72×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 55 min

65 min (10 min příprava + 55 min tepelná úprava)

2. 10. 2012 11:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 927 kJ / 700 kcal
Bílkoviny87,01 g
Tuky11,79 g
Vláknina20,16 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 3,97 g
Sůl9,60 g
Sacharidy56,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 10. 2012 20:04

:-p+9:yes:

miccan

2. 10. 2012 18:21

:yes::yes::-8:-8:-p:-p

pipre pipre

2. 10. 2012 17:35

:-*:-*:yes:+

Tom Beyk Tom Beyk

2. 10. 2012 16:50

Mě se ta doba zdá taky trochu dlouhá ale až vyzkouším uvidím. Vyzkoušet to budu muset, prče se mi to líbí:yes::-p. Bodík je tam.

BILKOVAI BILKOVAI

2. 10. 2012 15:41

:-p:-p:-*:yes:

Strouhys Strouhys

2. 10. 2012 15:23

Josifek:Dobrý den, opravdu je to třeba. Cibulka udělala pěkný sosík. Játra se krásně rozpadala. Až to budu děla zase tak 45 min minimálně ;-)

Josifek

2. 10. 2012 15:14

Pěkný den. Nechci být rypák, ale není 45min dušení moc? :-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 10. 2012 13:32

Hmm, to je krása ta šťávička:-*:yes:

Marsi Mesi

2. 10. 2012 12:47

No a já se tady násilím cpu salátem, když tady je taková dobrota:-/:-D vypadá to dobře a dávám proto bodíka:yes: dělám něco podobného, ale z kuřecích jater.:-))

Strouhys Strouhys

2. 10. 2012 12:26

finneta:Děkuji za info, je to můj první vložený recep. Určitě to časem vychytám :-))

finneta

2. 10. 2012 12:07

jen bych tě ráda upozornila, že ti v surovinách chybí protlak. jinak takové dobrůtky miluji:yes::yes:

Strouhys Strouhys

2. 10. 2012 11:27

Bibinka: Děkuji za pěkné přivítání. Kategorii jsem již změnil. Můžete se těšit na další mé recepty ;-)

Bibinka Bibinka

2. 10. 2012 11:23

Strouhys, vítám tě v naší Topkové rodině jako dalšího člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo jako nám všem:-K Jsi tu sice od května, ale vidím tě zde poprvé;-);-)
Recept vypadá, že bude dobrej, tudíž ti dávám 1.boda:yes:
Jen bych tě požádala, aby jsi recept přehodil do kategorie "vnitřnosti", ve vepřovém mase by ho nikdo nehledal;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra veprová játra recept vepřová játra recepty vepřová játra recepty vepřové játra jatra recept veprove jatra recepty recept na vepřová játra recepty z vepřových jater jatra recepty recept vepřová játra jak dlouho vařit vepřová jatra recepty vepřová játra výborné vepřová játra recepty jak dlouho dusit játra recepty na veprova jatra recept na veprove jatra vepřové játra recept recept na jatra recepty na vepřove jatra

Suroviny: játra vepřová, cibule, česnek, omáčka sojová, pepř mletý, protlak rajčatový, chilli paprika čerstvá, sůl, koření kari, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřová játra - luxusní

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6AR