Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Shakshuka (arabske leco)

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 10. 2012 12:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 760 kJ / 899 kcal
Bílkoviny54,82 g
Tuky40,99 g
Vláknina19,89 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 3,64 g
Sůl8,65 g
Sacharidy68,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podavame s arabskym chlebem, olivami a nakladanymi okurkami. Do leca je mozne pridat kousek feferonky (ja kvuli detem nedavam).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzun

5. 10. 2012 16:09

jeee znam! Dobre je to! Nekdo dava i houby. A fakt je, ze tohle se MUSI jist s arabskym chlebem, s nasim to neni ono:-!:yes::-p

jarka skrobakova

5. 10. 2012 16:06

:yes::yes::-p

Bibinka Bibinka

5. 10. 2012 15:54

aisha: Aisho, tvoje lečo bude zajisté lahodné a s tím kořením i zajímavé, jen u nás bez feferonek, nemáme rádi příliš ostré. Dávám ti 6.bod:yes:

hanahcotton hanahcotton

5. 10. 2012 13:43

Díky za odpovědi....určitě vyzkouším...dávám si receptík do oblíbených :yes:

Alex

5. 10. 2012 13:37

hanahcotton: namísto paprik můžeš zkusit lilek nebo cuketu. ale vajíčko tam myslím nepatří, alespoň to znám z tuniska bez vajíčka. spíš se má tohle jídlo podobat na ratatouille než na lečo, ale to je jen věc názvu. jinak je to príma, i s tím feferonem.

aisha

5. 10. 2012 13:29

hanahcotton: jde to, take uz jsem zkousela variantu bez paprik..;-)

hanahcotton hanahcotton

5. 10. 2012 13:24

Vypadá to velmi lákavě:yes::yes::yes:...myslíš, že by to šlo bez těch paprik :-S:-? Jí totiž papriku jakkoli tepelně upravenou prostě nepozřu:no:. Trauma z dětství:-S

jarda Kadic jarda Kadic

5. 10. 2012 13:14

Zajímavá směs, ukladam do mé nápovědy a dávám bodík:yes::-p

aisha

5. 10. 2012 12:53

pipre: Diky za pochvalu..:-)

aisha

5. 10. 2012 12:53

spagetka: Koriandr muzes klidne vynechat, pokud ho nemusis. Jinak to koreni si muzes doma sama namichat. Ono je zakladem snad kazdeho arabskeho jidla.

pipre pipre

5. 10. 2012 12:48

Já bodík přidávám, protože takové lečo by mi určitě chutnalo. Dělám podobně až na to koření :-)

spagetka spagetka

5. 10. 2012 12:36

Až na to koření, které neznám, ale v Albertu mě ujistili, že ho objednají, byla už po něm poptávka, dělám vlastně stejně. Jsem i ráda, že dáváš originální názvy, člověk se rád přiučí.
Víš čemu jsem na chuť nepřišla, čerstvému koriandru, přitom semínka miluju..... jo a jinak :-p:-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: shaksuka shaksuka recept shashuka recept arabské recepty shashuka lahodne leco shakahuka shukshuka shaksuka recepty schaschuka recept shashuka recept lečo recept leco z rajcat y shashuka recepty shakshuba recepty shakashuka leco na arabsky zpusob recept na arabské recept shaksuka arabské jídlo shaksuka

Suroviny: rajče, paprika čerstvá červená, cibule, olej olivový, vegeta, protlak rajčatový, omáčka sojová sladká, pepř drcený, sůl, římský kmín mletý, voda, vejce, petrželka hladkolistá, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Shakshuka (arabske leco)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8KXm