Tiramisu od babičky
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 10 866 kJ / 2 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,60 g |
Tuky | 19,20 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 545,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2014 10:50
Ahoj, zkoušela jsem to dělat, ale nedavala jsem tam rum!! Olinko5555 dělala jsem to tak jako to delas ty a vůbec mi to nechutnalo, možná jsem to udělala špatně bylo to moc tuhé. Po obědě zase vyzkouším tu podle nebe, ale nevím to jestli mi bude chutnat, ale můj syn ji hrozne chce abych udělala! Potom dam vědet jaka byla!! No jo každy ma jiné chutě.
15. 10. 2012 20:42
Olinka5555: přesně tak
15. 10. 2012 20:39
rebeka: jasně, každý má jinou chuť, to já zase dělám z pomazánkového másla těsto na štrůdl)))podle Jany Remkové a nemá chybu..
14. 10. 2012 16:14
medmic:Tiramisu z nátierkového masla robievam často, (nielen) syn ho miluje. Kupujem TESCO maslo, biela krabička s modrým, u nás ho vyrába AGRO TAMI Nitra a je vynikajúce, bez pridaného rastlinného tuku a cenovo najvýhodnejšie. Čítala som radu autora jednej kuchárky, že nátierkové maslo je dobré, ak treba len trochu sladkej smotany. Odvtedy ho takto používam, zahustí a zjemní pokrm. Dávam ho do nátierok, robím z neho vajíčkovú. U mňa už patrí k základnej náplni chladničky, môžem len odporučiť.
14. 10. 2012 14:55
Olinka5555: no, ono záleží... dělala jsem i z mascarpone, i z pomazánkového másla.. mě chutnalo více to z mascarpone, manželovi to druhé
medmic: já myslím, že na značce pomazánkového másla záleží určitě nekupovat ta levná, např. Vita star apod. "šity", v tomto případě se vyplatí číst etikety a koupit dražší, ale kvalitnější.. právě proto, aby tam nebylo cítit tu slanost
medmic: já myslím, že na značce pomazánkového másla záleží určitě nekupovat ta levná, např. Vita star apod. "šity", v tomto případě se vyplatí číst etikety a koupit dražší, ale kvalitnější.. právě proto, aby tam nebylo cítit tu slanost
14. 10. 2012 14:45
Jasné české z pomazánkového másla))
Já to zkoušela, ale pořád jsem tam cítila tu slanost p. másla, takže nedělám. Tiramisu jedině z Mascarpone - když spočtu cenu šlehačky a pomazánkového másla, pak už mascarpone není o tolik dražší, jen o pár korun. Ale dělala jsem s jahodami z tvarohu a šlehačky a to bylo moc dobré.
Jinak obrázek supr a uprčitě si na tom pochutná hodně lidí - receptů a diskuzí na tohle téma je tady hromada, ale i tak posílám boc¨d))
Já to zkoušela, ale pořád jsem tam cítila tu slanost p. másla, takže nedělám. Tiramisu jedině z Mascarpone - když spočtu cenu šlehačky a pomazánkového másla, pak už mascarpone není o tolik dražší, jen o pár korun. Ale dělala jsem s jahodami z tvarohu a šlehačky a to bylo moc dobré.
Jinak obrázek supr a uprčitě si na tom pochutná hodně lidí - receptů a diskuzí na tohle téma je tady hromada, ale i tak posílám boc¨d))
14. 10. 2012 14:44
pro medmic:na značce nezáleží-dle mého úsudku ,ale i mezi pomásly existují chuťově leší a horší varianty.Tak si prostě vyber tu co vám doma nejvíc chutná.Samo,že bez příchuti...Zkoušela jsem z choceňského a bylo to dobré
14. 10. 2012 11:40
14. 10. 2012 11:28
Vlastně já se furt chystám na to tiramisu z pomásla a nějak jsem ho neudělal. Tak využiji příležitosti a optám se, je úplně jedno jaké (samozřejmě bezpříchuťové, chápu, že se šunkou či s křenem by to asi nebylo ono)? Nebo je potřebná nějaká konkrétní značka
14. 10. 2012 10:25
ňam,ňam- dělám podobné-ze zakysané smetany - dobré - hned bych si dala-posílám bodíka.
14. 10. 2012 10:08
hezké,jednoduché,chuťově vynikající.+bod
14. 10. 2012 09:45
Jednoduché, ale určitě dobré, zítra mám čas, tak to asi spáchám
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a nivou
Přidáno před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Právě bylo uvařeno:
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 22 minutami
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 22 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 35 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 36 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 38 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 45 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 52 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
4 časté chyby při přípravě tiramisu: Jak chybám předejít, aby byl dezert dokonalý
4 časté chyby při přípravě tiramisu: Jak chybám předejít, aby byl dezert dokonalý
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: tiramisu tiramisu na plech recept tiramisu na plech recept na tiramisů tiramisu recept dobré tiramisu domaci tiramisu tyramisu jednoduche tiramisu tiramisu levné a chutné recept tiramisu tiramisu na plechu hruška tiramisu tiramisa recepty na tiramisu domáci tiramisu na plech teramisu z mascarpone a šlehačky recepty od babičky tiramisu podle babici tiramisu recept na plech
Suroviny: piškoty, cukr moučkový, šlehačka na šlehání, pomazánkové máslo, káva rozpustná, rum
Tiramisu od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xL8J
12 názorů