Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice plněná králičími játry

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 11. 2012 16:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 135 kJ / 1 227 kcal
Bílkoviny126,93 g
Tuky66,65 g
Vláknina15,54 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy26,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Klara Klara

11. 11. 2012 15:33

Tak, a máme obed za sebou. Je to veľmi dobré.:yes: Robila som to z bravčového pliecka a keďže, zajace nemám, tak som plnila kuracími pečienkami. Boli k tomu opekané zemiaky a šalát z čínskej kapusty z hroznami. Riadne sme si pochutnali a samozrejme bodík dávam:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 11. 2012 22:57

Parádní, mňamka:-K:-K:yes:

Klara Klara

10. 11. 2012 20:57

nofrona:Zatial ♥♥♥ vďaka:-K:-K

nofrona

10. 11. 2012 20:57

nofrona

10. 11. 2012 20:54

Klara:Tatranská směs koření od eurospice.sk, složení: sůl 35%, hořčice, česnek, oregano, paprika, koriandr, kurkuma, pepř, kvasnicový extrakt. Pokud najdu na netu, vložím odkaz;-)

Klara Klara

10. 11. 2012 20:24

Chcela by som vedieť, čo je "Tatranská zmes". Prosím:-!Prosím, odpovedzte. ďakujem.

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 11. 2012 19:49

nofrona:z králíčími játýrky zkušenost nemám,ale drůbeží také solím hned:-)
Tahle bašta se spoustou výborné šťávičky je mňamkovní:-p:yes:

jarka skrobakova

10. 11. 2012 19:38

:-p:yes::yes::-K

srettka

10. 11. 2012 18:40

tak to vypadá dobře:-p mám ráda dlabanec se spoustou šťávičky;-)

nofrona

10. 11. 2012 18:32

Cleverka:Játra tvrdnou dlouhým vařením. Kuřecí a králičí já solím rovnou a jsou mňam;-)

Cleverka Cleverka

10. 11. 2012 18:24

Vypadá to zajímavě:-p, jen bych měla strach, že ta játra ztvrdnou, když je maso nasolené. Měla jste je měkká?

nofrona

10. 11. 2012 17:21

Díky všem:-K

rebeka:si piš že mám;-):-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2012 17:08

To je krása pohledět. Za králíka bych si dala vrtat koleno:-S, ale nejsou, sakra nejsou!:-( Takže paráda, jen ta játra bych vyměnila za jiná.:-p Krásně naaranžovaná rýže. Holt, jíme očima;-)

rebeka rebeka

10. 11. 2012 17:06

máš asi hooodně králíků, že:-//:-?:-D:-D:yes:
vypadá to na dobrotu:-p;-):yes::yes:

suslajda suslajda

10. 11. 2012 16:54

:-p:-p:yes::yes:+3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co s králičími vnitřnostmi krkovička recepty krkovice plněna jatyrky plněná krkovička plnena krkovicka s jatry krkovička plnená játry plněná krkovice plněná krkovička recepty tatranska krkovice co uvarit z nasolene krkovice co s játry babicovy dobroty recepty 10.11.2012

Suroviny: krkovice vepřová, játra králičí, cibule, vývar, česnek, koření tatranská směs, pepř, sůl, omáčka chilli, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Krkovice plněná králičími játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4G3J