Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí škvarky a sádlo

Škvarky jsou klasická česká dobrota, kterou si dáváme u piva, na chlebu ke svačině nebo v misce místo buráků u televize. Připravit si domácí škvarky není žádná věda. Stačí jen nakrájet vepřové sádlo a nechat pomalu škvařit za občasného míchání.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

10. 11. 2012 17:05

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie75 423 kJ / 18 027 kcal
Bílkoviny43,40 g
Tuky1 981,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 80 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy4,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to jednoduché a 100% lepší než kupované.

Recept jsem nenašla, tak přidávám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

10. 11. 2012 18:36

jinak já už na opakované, či téměř totožné recepty prostě nereaguju, neb to nemá cenu. max pochválím fotku bez hodnocení. budou se stejné přidávat zas a znova.to samé jako fota bez receptu. je to furt dokola:-/

nofrona

10. 11. 2012 18:35

srettka:Díky za komentář k receptu;-)
nemám pocit, že bych si z topek dělala umaštěný sešit s recepty:-S

IvanaLK

10. 11. 2012 18:34

:yes::yes:

Zdenka1

10. 11. 2012 18:20

Škvarečky máš :-p:yes:. U nás se přidává mléko také až nakonec. Zkoušela jsem dělat i v PH, kdo máte, tak zkuste;-)

Cleverka Cleverka

10. 11. 2012 18:06

Péťa:
Přesně to jsem měla na mysli, není to nic proti Vám nofrono ani receptu:-/.

ruzena ruzena

10. 11. 2012 18:02

:yes::yes::yes::yes:+3

Cleverka Cleverka

10. 11. 2012 17:51

nofrona: S receptem právě není vůbec nic, ten je v pořádku. Jen zdejším uživatelkám se nelíbil u jednoho co tady už díky nim není:-((:-//. Taky sem dal škvarky a jim se to zdálo moc ,,obyčejné'':-/.

rihana

10. 11. 2012 17:44

Ne, proč mazat. Určitě vyzkouším. Nikdy by mě nenapadlo dávat na škvaření mléko, ale věřím, že to funguje.

nofrona

10. 11. 2012 17:22

Cleverka:Netuším:-O:-O o čem píšeš, ale pokud je s receptem problém, tak ať se smázne;-)

jarda Kadic jarda Kadic

10. 11. 2012 17:21

Cleverka: To máš svatou pravdu, vůbec se mě to nelíbilo,a jsem na některé osoby na....ý:-((:-((:-((

Cleverka Cleverka

10. 11. 2012 17:14

Nepřidával to sem někdo minulý týden nebo kdy to bylo?:-O. Jojo byl to ten chudák co jste ho za to kamenovali, tak jsem zvědavá, jestli to bude i tady...:-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 11. 2012 17:10

V mém případě jsem měla svoje. To mléko ale pokud přidávám, tak až ke konci na zrůžovění škvarků, jinak mne syn mlátí po rukou, nemá to vůbec rád, že prý se pak sádlo kazí. Takže jen pár kapek.;-)

rebeka rebeka

10. 11. 2012 17:08

:-// jistě.. " v mém případě dostaneme".. a v mém akorát chuť na toto:-S:-D:-D:-D:-D;-):-p:yes::yes:
ty teda jsou.. jak malované;-):-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí škvarky domácí škvařené vepřové sádlo škvaření sádla jak na škvaření sádla škvarky domácí škvarky recept jak udělat domácí škvarky recept na domácí škvarky škvaření sádla s mlékem jak udelat skvarky škvařené sádlo škvaření škvarků kančí sádlo škvařené sádlo recept škvarky recept domácí vepřové škvarky jak škvařit sádlo škvařené sádlo s mlékem škvařené vepřové sádlo kocmrda

Suroviny: sádlo vepřové, mléko, sůl

TopRecepty.cz

Domácí škvarky a sádlo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5K4X