Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 614 kJ / 3 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,36 g |
| Tuky | 90,68 g |
| Vláknina | 8,76 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 3,74 g |
| Sůl | 9,15 g |
| Sacharidy | 318,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí saltimbocca s rizotem a vinnou redukcí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Y2
Moje poznámka
Telecí saltimbocca s rizotem a vinnou redukcí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Y2
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 5 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 9 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 1 hodinou
Margot kuličky
Junys před 1 hodinou
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 4 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 4 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 4 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
saltin boka,
kuřecí saltimbocca,
saltinbocca,
saltinboka,
redukce z červeného vína,
saltimboka,
kuřecí saltimbocca recept,
co je kuřecí saltinbocca,
co je kuřecí saltinbocca,
telecí saltinbocca,
kureci saltimboca,
kuřecí saltinboka,
recepty saltinboca,
maso s redukcí,
recept na redukci z červeneho vina,
dušená telecí kýta ala saltimbocca,
co to je saltinboca,
co je redukce,
co je kuřecí saltimbocca,
recepty saltinboca
Suroviny:
pečeně telecí,
šunka schwarzwaldská,
koření oregáno,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
víno červené,
ocet balsamiko,
med,
pepř čtyř barev,
rýže,
vývar kuřecí,
víno bílé,
cibule,
olej olivový,
máslo,
tymián,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (3)