Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sahlab

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 1. 2013 20:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 036 kJ / 487 kcal
Bílkoviny17,08 g
Tuky7,58 g
Vláknina0,01 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy87,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sahlab je v arabskem svete velmi oblibeny v chladnejsich mesicich.

Samotne slovo sahlab znamena orchidej. Z hlizy orchideje se vyrabi mouka, ktera je velmi bohata na skroby. Prave z teto mouky se pripravuje Sahlab. Rika se, ze ma silne afrodisiakalni ucinky na muzskou cast populace.

Pokud tuto mouku nemame, stejne dobre nam poslouzi kukuricny skrob.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

25. 1. 2013 21:06

půvabné;-):yes: a s chutí růží...hmm:-p a dokonce povzbudivé?? nádhera:yes:

IvanaLK

25. 1. 2013 20:36

:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salep recept sahleb recept sahleb růžová voda recept sahlep recept sahlab příprava sahlep růžová voda diskuze recept na růžovou vodu jak se dělá rúžova voda salep sahleb příprava salep příprava sahleb recepty recept salep shaleb co je salep domácí salep recept na salep jak připravit sahleb

Suroviny: mléko, škrob kukuřičný, cukr, voda růžová, ořechy pistácie, kokos, skořice mletá

TopRecepty.cz

Sahlab

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N18v