Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 463 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,76 g |
Tuky | 8,07 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 49,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný bramborák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/504Z
Moje poznámka
Plněný bramborák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/504Z
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 4 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborák se syrem,
plněný bramborák,
plnene bramboraky,
bramboraky se syrem,
bramboráky plněné šunkou a sýrem,
syr v bramboráku,
bramborak plněný šunkou a sýrem,
plněný bramborák šunkou a syrem,
bramboráčky plněné sýrem,
recept bramboraky plnene sunkou a syrem,
bramboráky plněné sýrem a šunkou,
plneny braborak syrem,
bramborák plněný šunkou,
plnene bramboraky sunkou a syrem,
plněné bramboráčky se sýrem,
bramborák plněný se se šunkou a sýrem,
recept bramboraky se sýrem,
videorecept plněné braboráky se sírem,
plněné brmboráky,
plneny bramborak syrem a sunkou
Suroviny:
brambory,
vejce,
cibule,
česnek,
pepř,
majoránka,
olej,
mouka polohrubá,
sýr eidam,
šunka
Komentáře (3)
To je normální klasický bramborák jak ho každý zná.Peše se na větší pánvi.
Upečeme brabce/vepřové maso na kousky/.Nebo se dá i použít již pečené krkovičky.
Uvařené kyselé zeli.
Na půlku bramboráku dáme zelí,
přehneme druhou polovinou bramboráku,přidáme maso a polijeme vípekem z masa.
Dobrou chuť