Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Důkladně promícháme, přikryjeme poklicí a vložíme do trouby. Krok 2: Nejdříve pečeme na 250°C asi ½ hodiny, poté ubereme teplotu na 200°C a dopečeme asi 1 hodinu. Krok 3: Guláš přendáme do jiného hrnce a na plotně zaděláme zakysanou smetanou.
Lze také použít ¼ l mléka + hladká mouka.
Jako přílohu podáváme houskový, ale klidně i bramborový knedlík….
Tento guláš je opravdu výtečný !!!!
Zveřejněno 8. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
„Pečený“ Segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBnP
Moje poznámka
„Pečený“ Segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBnP
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš dle pohlreicha,
segedínský guláš v troubě,
segedin pečený v troubě,
zapečený segedinský guláš,
segedínský guláš z trouby,
segedínský guláš z vepřového masa v troubě,
segedin v troubě,
segedínský guláš do trouby,
segedínský guláš recept v troubě,
segedínský guláš podle vodochodského,
segedín z trouby,
segedínský guláš podle polreicha,
ivan vodochodský segedínský guláš,
segedínský guláš vodochodský,
segedín podle vodochodského,
segedínský guláš,
segedínský guláš dle vodochodskeho,
zapečený segedín,
ivan vodochodský recepty,
pečený segedýnský guláš
Suroviny:
maso vepřové,
zelí sladkokyselé,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká
Komentáře (18)
Pak schází objektivita a kontinuita diskuze