Bulky nebo rohlíky

Domácí pekárna Doba přípravy: 2,5hodiny 13 názorů

Domácí pekárna Doba přípravy: 2,5hodiny 13 názorů

Suroviny asi 15 ks

50 dkg hladké mouky
3 lžíce oleje
1 zarovnaná lžička soli
1 kvasnice
1 lžička cukru
260 ml vlažné vody

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny dáme vlažnou vodu, olej, mouku, do jednoho rohu sůl, do druhého rohu cukr, doprostřed udělám do mouky důlek a dám kvasnice a zahrnu. Zapnu program příprava těsta.

  2. Po nakynutí přendám na vál a tvaruji rohlíky nebo bulky.Mouka na podmoučení těsta.

  3. Nechám ještě tak asi 10-15 minut kynout.

  4. Potřu rozšlehaným vejcem a posolím hrubozrnou solí nebo nechám jen tak. Peču na 200°C asi 13 minut.

Komentáře k receptu Bulky nebo rohlíky

Tématické fráze: rohlikové bulky jak na domácí rohlíky, bulky a pod. selský rohlík recept domácí rohlíky a bulky domácí rohlíky a bulky domácí rohlíky olej selské rohlíky domácí pečivo rohlíky bulky príprava testa na rohliky rohliky z oleje bulky z domácí pekárny rohlíky s olejem a vodou domácí rohlíky s olejem domací selské rohlíky příprava rohlíku bulky mouka voda olej domácí rohlíky,bulky rohliky s olejem a hl.mouky pečivo bez pekárny rohlíky,bulky selský rohlík-recept