Bulky nebo rohlíky

Zdenka +++ Kuchařka: Zdenka +++

Doba přípravy: 2,5hodiny asi 15 ks Domácí pekárna 13 názorů

Suroviny

50 dkg hladké mouky
3 lžíce oleje
1 zarovnaná lžička soli
1 kvasnice
1 lžička cukru
260 ml vlažné vody
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny dáme vlažnou vodu, olej, mouku, do jednoho rohu sůl, do druhého rohu cukr, doprostřed udělám do mouky důlek a dám kvasnice a zahrnu. Zapnu program příprava těsta.

  2. Po nakynutí přendám na vál a tvaruji rohlíky nebo bulky.Mouka na podmoučení těsta.

  3. Nechám ještě tak asi 10-15 minut kynout.

  4. Potřu rozšlehaným vejcem a posolím hrubozrnou solí nebo nechám jen tak. Peču na 200°C asi 13 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulky nebo rohlíky

Tématické fráze: rohlikové bulky jak na domácí rohlíky, bulky a pod. domácí rohlíky a bulky domácí rohlíky olej selský rohlík recept domácí pečivo rohlíky bulky príprava testa na rohliky rohliky z oleje selské rohlíky bulky z domácí pekárny domácí rohlíky a bulky domácí rohlíky s olejem domací selské rohlíky příprava rohlíku bulky mouka voda olej domácí rohlíky,bulky selske domácí rohlíky bulky v z domácí pekárny selský rohlík recepty rohlíky bulky domácí pekárna recept

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít