Suroviny
Porce: 4-pro velké jedlíky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 430 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá krůtí křídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykQW
Moje poznámka
Voňavá krůtí křídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykQW
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 41 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 1 hodinou
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Tématické fráze:
krůtí křídla recept,
kruti kridla,
krůtí křídla recepty,
recept na kruti kridla,
recepty na krůtí křídla,
krútí křídlo,
krůtí křídlo recept,
recepty kruti kridla,
recept kruti kridla,
jak péct krůtí křídla,
krůtí křídlo recepty,
pecena kruti kridla,
jak upéct krůtí křídla,
jak připravit krůtí křídla,
krůtí křidla v troubě,
krutikridla,
recept krutí křídlo,
výborná krůtí křídla,
recept na krůtí křídlo,
recepty krůtí křídlo
Suroviny:
křídla krůtí,
cibule,
bobkový list,
koření,
pepř,
sůl,
voda
Komentáře (3)