Suroviny
Porce: 8 porcí z kulaté formy 22cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 064 kJ / 1 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,74 g |
Tuky | 75,19 g |
Vláknina | 15,35 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 258,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: 1 vejce ušlehat s 70 g pískového cukru do pěny pak přidáme 50 ml oleje, 2 lžíce kakaa, 100 ml mléka, 125 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva.
Krok 2: Upečené vyklopíme, sloupneme pečící papír a hodně pokapeme vaječným koňakem.
Krok 3: Krém pudinkový: Uvaříme hustý pudink a do horkého přimícháme velkého panáka vaječného koňaku. Necháme vychladit a přimícháme Pribiňáka. Natřeme na korpus.
Krok 4: Potom potřeme vyšlehanou šlehačkou..já používám Rama Cremefine, drží a neteče.
Krok 5: Nahoru nastrouháme oříškovou tatranku a křupeme. Pokud konzumujete až druhý den, tatranku dejte až pak, už by nekřupala.
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové křupání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKX0
Moje poznámka
Smetanové křupání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKX0
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 16 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na česneku
Ostluzina před 5 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 51 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 12 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 13 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 14 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 15 hodinami
Tématické fráze:
láďa hruška vajecny konak,
vaječný koňak ládi hrušky,
vaječný koňak láďa hruška,
vaječný koňak recept láďa hruška,
vaječný konak od ladi hrušky,
vaječný koňak podle l.hrušky,
smetanové řezy ládi hrušky,
láďa hruška konak,
láďa hruška medový moučník,
vaječný konak lady hrušky,
vaječný konak podle ladi hrušky,
vaječný konak podle hrušky,
vajecny konak lade hrusky,
lada hruska smetanove rezy,
vaječný koňak recept ládi hrušky,
smetanové rezy láda hruška,
řezy z vaječného konaku,
vaječný koňak se šlehačkou,
láda hruška-vaječný konak,
vaječný koňak hruška
Suroviny:
vejce,
cukr písek,
olej,
kakao,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
koňak vaječný,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr,
pribiňáček vanilkový,
rama cremefine,
tatranka
Komentáře (4)