Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové mojito

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

17. 5. 2013 12:24

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie587 kJ / 140 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danielle72 danielle72

29. 5. 2013 18:20

spagetka: Nesežeru:-)) A spousta lidí bude mít díky Tobě klidnější spaní:yes:;-)

spagetka spagetka

28. 5. 2013 16:45

magdalenka: Dík za nápad, Dance jsem to opravila, snad mě nesežere :-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

28. 5. 2013 16:37

Jedno je ale fakt, že keby to Danielka nazvala napr. "Moje jahodové mojito" (alebo tak nejak), nikoho by to nemalo dráždiť...ani odborníka.

tejaja tejaja

28. 5. 2013 16:31

FlareBartender: ja súhlasím s vami, to, čo má svoj pevný názov, ho proste má mať. Len vravím, že by ste napísali článok, ako od odborníka by to určite bolo fajn. Skúste si nájsť čas. ;-)

FlareBartender

27. 5. 2013 22:26

tejaja: trochu jste si to popletla. To ja jsem psal, ze mam nekolikalete zkusenosti. Rad bych vam damy napsal clanek, ale nemam na to cas. Tohohle receptu jsem si vsiml, kdyz tu neco hledala ma pritelkyne a nedalo mi to, dotycnou neupozornit na chyby. Preci kdybych vam sem dal recept, ktery by se jmenoval gulas a byla to svickova, taky by se vam to nelibilo, tot cele. Myslel jsem, ze byste se radi poucili, ale ono ne. Rikejte si tomu treba caipirinha, me uz je to jedno. Misto vasich utocnych a namyslenych reakci radsi neco prostudujte na internetu, sbohem.

tejaja tejaja

27. 5. 2013 21:19

Jarda Knotek: Ak viete, ako má vyzerať jahodové mojito, prečo ste vyhľadávali recept ?!?
A viete, čo ma teraz napadlo? Čo keby ste sa zaregistrovali a ako naslovovzatý odborník napísali článok o príprave mojita ? Myslím, že nielen ja, ale aj ostatní ľudia sa radi nechajú poučiť. Vždy sa človek učí. Pretože nechať link na iné stránky podľa mňa nie je konštruktívna kritika. ;-)

Jarda Knotek

27. 5. 2013 15:37

A to je milá Daniellko právě ten průšvih, vám se to líbí, takže to budete vydávat za mojito, i když to mojito není. Tak já třeba uvařím kafe a jelikož se mi bude líbit mu říkat čaj, tak to bude pro ostatní čaj??
Na tyto stránky jsem se dostal náhodou, když jsem přes google vyhledávání vyhledával recepty na jahodové mojito a tohle na mě vyskočilo také. A to je právě to, co mě mrzí nejvíc, že až se někdo bude chtít naučit dělat mojito a bude si hledat recept na netu tak narazí na tohle a tohle přitom mojito není :-(

Lucka

27. 5. 2013 13:41

danielle72:Já hlasuji pro nudu, nebo mají halt muži své dny;-)

danielle72 danielle72

27. 5. 2013 13:38

Jarda Knotek: Děkuji, budu na sobě pracovat;-) Oukej, tak to moje tedy třeba není jahodové mojito, ale název kvůli tomu měnit nebudu, mně se líbí:-).
Nemohu se nezeptat: co Vás vlastně přivedlo na tyto velmi neprofesionální stránky?

Jarda Knotek

27. 5. 2013 13:30

Tak např. zde se můžete podívat na recept, jak se správně dělá mojito: http://www.menzone.cz/koktejl-mojito-recept-5x-jin... , žádné šampaňské (nebo jste asi spíše myslela bohemia sekt), vodka ani citron se tam nedává, navíc se nemixuje na kaši, ale rozmačká paličkou... jednou sem možná i já přidám nějaký recept, ale leda až se úroveň na těchto stránkách zvedne na trochu vyšší profesionalitu, ale to bude asi ještě trvat ;-):yes:

spagetka spagetka

27. 5. 2013 12:50

Jarda Knotek:Danielka se nevzteká, napsala svůj názor, zrovna tak jako každý na něj má právo a napsala to slušně a bez urážek.
I vy tedy přidejte pár nápojů, budeme jen rádi.:yes::yes::yes::yes:

Jarda Knotek

27. 5. 2013 12:47

Paní Daniellko, to že nejste odborník přece neznamená, že můžete vydávat recepty za něco úplně jiného, o tom přeci vaření není ne? Je to přece o tom, učit se to dělat správně a když to neumím, tak si nechám poradit a ne že to budu dělat blbě a ještě se vztekat, když mě na to někdo upozorní ;-)
Musím se zastat kolegy, že tohle opravdu není mojito, mojito se dělá úplně jinak, ale věřím, že se to určitě brzo naučíte správně a nebudete tady dál plést hlavu ostatním neodborníkům podobnými nepravými recepty a názvy :-K

spagetka spagetka

27. 5. 2013 12:47

FlareBartender:To ale nebylo myšleno zle. Fakt by bylo prima, kdybyste sem vložil pár svých oblíbených koktejlů. Stovky to nemusí být, ale bez ironie, fakt by to bylo prima :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

FlareBartender

27. 5. 2013 12:44

danielle72: myslim, ze tu damy nejste zvedave na stovky receptu na michacky (koktejly). Rozhodne nemam potrebu ani cas je sem vkladat, ale dekuji za nabidku;-) Chtel jsem Vas jen poucit, co se mojita tyce, takovou reakci jsem ovsem necekal.

spagetka spagetka

27. 5. 2013 12:37

danielle72::yes::yes::yes:, řečeno vše:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodové mochito mojito top recepty recept na mojito s alkoholem mochito jahodové jahodovy mochito mojito recept jahodové mohito jahoda jahodová vodka jahodové mochýto jak se dělá mojito jahodový koktejl s alkoholem jahodové nealko mochito recept na mojito moito bez alkoholu mojito s jahodama top recepty koktejl vodka jahodova stava jahodové mochito nealko mochito jahoda recept na jahodové mochito

Suroviny: jahody, cukr třtinový, sodovka, šťáva citronová, máta čerstvá, rum bílý, vodka

TopRecepty.cz

Jahodové mojito

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wyAM