Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 800 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,65 g |
Tuky | 212,83 g |
Vláknina | 19,79 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 4,29 g |
Sůl | 10,58 g |
Sacharidy | 230,58 g |
Postup přípravy
nivu smícháme s ostatními surovinami a nalijeme na brambory. Posypeme lžící parmazánu. Krok 4: Pečeme asi 50 minut, ke konci můžeme na chvilku zapnout vrchní gril, aby povrch zezlátl. Podáváme k vínu, pivu nebo jako večeři.
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvousýrový bramborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXG1
Moje poznámka
Dvousýrový bramborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXG1
Nejnovější recepty
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 13 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 13 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 16 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 2 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 2 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 10 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 10 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 10 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 10 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 11 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy kolac,
bramborov koláč s cibulí sýrem,
skvarkovo jablecny koláč,
bramborový koláč do kulaté formy,
bramborová koláč,
masový bramborový koláč,
bramboovy kolac,
bramborov kol,
koláč s bramborovou náplní
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná hladká,
pivo světlé,
tuk hera,
strouhaná niva,
smetana kysaná,
uzenina,
brambory,
tymián,
česnek,
parmazán,
sůl
Komentáře (17)