Kedlubnové zelí s jablkem a zázvorem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,13 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 26,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 69,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kedlubnové zelí máme rádi.Zkoušela jsem ho trošku vylepšit a takto připravené je velice chutné. Když se nechá uležet do druhého dne, je ještě chutnější.
Podávala jsem s pečeným zázvorovým pleckem z papiňáku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2015 18:06
TerezaVe:Komentář mě moc potěšil,děkujiI ten sušený zázvor je dobrýDávám ho i do masa
6. 6. 2015 14:32
Můj první pokus o kedlubnové zelí a moc jsme si pochutnali. S jablky opravdu velmi chutné. O moc chutnější než cuketové zelí, které známe. Neměla jsem čerstvý zázvor, dala jsem jen lžičku sušeného a stačilo nám. Místo alergizující citronové šťávy + soli jsem dala 3 lžičky Umeocta. Celkový dojem: velmi HAM.
18. 6. 2013 11:09
Ivana79:Vidím,že Ti naši mazlíci jsou všichni stejní
Děvčata-děkuji Vám
Děvčata-děkuji Vám
15. 6. 2013 09:00
Delavam podobne, velka dobrota...
14. 6. 2013 21:41
A tú mačičku som si tiež najprv nevšimla ale tých našich 5 nám takto tiež dosť často asistuje a najviac náš miláčik 2-mesačný
14. 6. 2013 21:38
Anička,vyskúšame mám v záhrade celé políčko kalerábov a pchám ich teraz všade toto je veľmi zaujímavé
14. 6. 2013 19:52
Děvčata-děkuji
14. 6. 2013 19:45
Kedlubnové zelí upravené na všechny způsoby zbožňuji a to tvoje bude dobroučké "žraso"
14. 6. 2013 12:41
Anna Kocikova:Aninko, kedlubnové zelí dělám a ráda, je moc dobré a jak se mi do ruky dostane obří kedlubna, tak je jasné zeléjen nedávám zázvor, tak to vyzkouším i s ním Máš zasloužený 14.bod
14. 6. 2013 11:57
Milá Aničko a Rebeko, to není od vás vůbec hezké, že jste se proti mě spolčily nó prostě mi ty vaše úžasné recepty utekly, takže díky na připomenutí p určitě vyzkouším
14. 6. 2013 11:18
Všechny jste mě svými hezkými komentáři moc potěšilyDěkuji i za hodnocení
Magdalenko,suroviny fotil manžel a já jsem si ani při jejich vkládání nevšimla,že ta naše Mišula tam má zase vražený čumáčekAž jsem se pořádně přidívalaTy naše chlupaté"mršky"musí všude asistovat
Simuš,jestli budeš zkoušet z toho gigantu,tak to ani nemusíš podlévat.Jsou krásně šťavnaténé jaky ty hezky vypadající menší kedlubničky,co jsou teď v obchodech.Vypadají sice hezky,ale té šťávy tam moc není
Rebuško,nezamačkávej slzičku,já Ti uvařím nové a k tomu zlatavou kachničku
Když se zelí nechá uležet do druhého dne,tak ho ty zázvory krásně provoní a zelí tím moc příjemně natáhne.Ale pozor-nesmí se to se zázvorem přehnat,jinak to chytne nahořklou chuť
Magdalenko,suroviny fotil manžel a já jsem si ani při jejich vkládání nevšimla,že ta naše Mišula tam má zase vražený čumáčekAž jsem se pořádně přidívalaTy naše chlupaté"mršky"musí všude asistovat
Simuš,jestli budeš zkoušet z toho gigantu,tak to ani nemusíš podlévat.Jsou krásně šťavnaténé jaky ty hezky vypadající menší kedlubničky,co jsou teď v obchodech.Vypadají sice hezky,ale té šťávy tam moc není
Rebuško,nezamačkávej slzičku,já Ti uvařím nové a k tomu zlatavou kachničku
Když se zelí nechá uležet do druhého dne,tak ho ty zázvory krásně provoní a zelí tím moc příjemně natáhne.Ale pozor-nesmí se to se zázvorem přehnat,jinak to chytne nahořklou chuť
14. 6. 2013 11:10
Dana61:Danuš,dělávám podobně i hlávkové a cuketovéhttp://www.toprecepty.cz/recept/23607-cuketove-zel...Díky za milý konemtík
14. 6. 2013 08:35
Dana61: Danuš, já jsem dělala podobně, ovšem s hlávkovým a je to náramná dobrota, jestli chceš, mrkni se http://www.toprecepty.cz/recept/25110-pomalu-pecen...
14. 6. 2013 08:09
no Aničko, recept mě velmi zaujal neb kedlubnové zelí jsem s jablíčky a se zázvorem nikdy nedělala
14. 6. 2013 07:26
+13 super recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 33 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kiwi v kuchyni: Jeho kyselkavá chuť vynikne ve smoothie i v lahodném džemu
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnové zelí kedlubnove zeli video zelí se zázvorem hlávkové zelí s kedlubnou kedlubnové zelé cuketové zelí s jablkem kedlubnové zelí recept zelí s jablky dusene kedlubny s jablky příprava kedlubnového zelí s jabkem hlávkové zelí s kedlubnou recept na kedlubnové zelí top recepty kedlubnové zelí kedlubnové zelí jako příloha obří kedlubny zelī recepty kedlubove zeli postup kedlubnové zelí s cuketou struhadlo na zeli nové brambory s kedlubnové zelí kedlubnové zelí na víně
Suroviny: kedlubna, jablko, cibule, česnek, zázvor mletý, zázvor čerstvý, šťáva citronová, kmín celý, olej, sůl
Kedlubnové zelí s jablkem a zázvorem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYP9
27 názorů