Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 749 kJ / 2 091 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,08 g |
| Tuky | 48,06 g |
| Vláknina | 30,90 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 671 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 308,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínové placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/po3m
Moje poznámka
Kmínové placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/po3m
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 25 minutami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 1 hodinou
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 1 hodinou
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 2 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 3 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 4 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 4 hodinami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborové placky kluci v akci,
kmínové placičky,
placky z krupice,
bramborová placka kluci v akci,
recept na kuřecí stehna,
bramborová placka - kluci v akci,
kmínová smažená cibule,
kmínové bramborové placky,
kmínové recepty,
krupicová placka,
recepty na kuřecí stehna,
krupičná placka recept,
kmínnové bramborové placky,
placky krupice,
kluci v akci bramborové placky,
kynuté kmínové placky,
bramborove placky z varenych brambor 2 kila,
bramborove placky varecha,
bramborové placky recept kluci v akci,
recepty placky
Suroviny:
brambory,
vejce,
krupice,
kmín drcený,
petrželka,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (14)
A díky za kladný ohlas