Kotleta na bazalce a rajčatech
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 569 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
Tuky | 2,74 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 19,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pomalý hrnec - vaření v něm dodá jídlu opravdu silnou chuť a hlavně je to skoro bez starostí a bez nebezpečí připálení či přetečení atd. Snad jen ta doba přípravy, se kterou se nemohu zatím srovnat :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2014 21:13
spagetka:diky spagi...my jsme 3 a fakt kolem nej brousim a furt to oddaluju....ale citim,ze nam muze dost usnadnit situace...jak uz jsem psala...varim sice rada,ale stat u plotny 1-2 hodiny opravdu nemusim pokazde...toto by dost vyresilo...zatim co bych se venovala klukum,by se pomalu varilo...
24. 1. 2014 21:09
Colombo65:jo pod poklickou urcite....ale na sporaku nebo v troube?
24. 1. 2014 21:03
Reny2:Reny, mám ho přesně 10 dní. Už jsem v něm dělala 2 jídla, dnes pomalím vývárek. Můžu říci jediné - DOPORUČUJU. Jsme jen 2, nelituju
24. 1. 2014 21:02
Reny2:
.... určitě pod pokličkou - kotleta je suchá
.... určitě pod pokličkou - kotleta je suchá
24. 1. 2014 20:59
prohlizim recepty varene v pomalem hrnci.....uz asi rok a pul po nem pokukuju a silne premyslim,zda jej koupit...
Laka mne hlavne to,ze s detma obcas potrebuju vybehnout nekam ven a pak nestiham obed nebo veceri...toto by nas problem vyresilo...uz rano to nahazet do PM a kdyz se vratime treba z bazenu,tak jen nabrat a bastit...zatim porad vyckavam a cekam na ten spravny popud,abych se konecne odhodlala....tento recept bych ale rada vyzkousela uz ted,vypada bajecne a chutne....jen se nemuzu rozhodnout,zda to varit na mirnem teple pod poklickou,nebo to soupnout do trouby....poradite?
Laka mne hlavne to,ze s detma obcas potrebuju vybehnout nekam ven a pak nestiham obed nebo veceri...toto by nas problem vyresilo...uz rano to nahazet do PM a kdyz se vratime treba z bazenu,tak jen nabrat a bastit...zatim porad vyckavam a cekam na ten spravny popud,abych se konecne odhodlala....tento recept bych ale rada vyzkousela uz ted,vypada bajecne a chutne....jen se nemuzu rozhodnout,zda to varit na mirnem teple pod poklickou,nebo to soupnout do trouby....poradite?
28. 7. 2013 14:08
krásné foto, hezky nakombinované ingredience
27. 7. 2013 09:33
Já se skoro lekla té bazalky, jak tu na mě vybafla .Jinak jak prosté a vše, co je prosté,je prostě dobré
27. 7. 2013 08:46
Otíku, co se týče PH zcela se s tebou ztotožňuji. Já jsem hodně dlouho váhala, než jsem si ho pořídila, jsme dvá a teď u nás jede dost často-je to úplně něco chuťově jiného a báječného. Přeswvědčila mě o koupi naše Topačka a jsem jí vděčná. Za kotletky máš 4.boda
27. 7. 2013 07:05
Souhlasím, maso z pomalého hrnce má naprosto jinou chuť než z trouby. Omajda má krásná barvu a s opečenými bramborami to nemá chybu
27. 7. 2013 06:15
Parádní kotletky+2
26. 7. 2013 15:27
Teda to je krása + 1 bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 7 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 54 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kotrč kadeřavý je vzácná a chutná houba, kterou v lese nepřehlédnete. Poradíme, jak ji zpracovat
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kotleta na rajčatech pečená kotleta na rajčatech kotleta rajčata maso na rajčatech a bazalce kotlety s rajčat kotlety na rajčatech a zelenině kotleta s bazalka bazalka recepty kotleta recepty pro pomalý hrnec kotlety rajčata kuřecí plátky na bazalce a petrželce kotleta s rajčaty pečená kotleta s rajčaty kotlety s bazalkou kotlety s s rajčaty kotleta na rajčata kotlety na zelenině v v pomalém hrnci kuřecí kotlety na rajčetech králík na rajčatech s bazalkou kotletky na rajcatech
Suroviny: kotleta vepřová, celer, bazalka čerstvá, mrkev, petržel, cibule, rajče loupané, vývar masový, sůl, pepř, jíška máslová
Kotleta na bazalce a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXKk
11 názorů