Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 549 kJ / 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,98 g |
| Tuky | 12,86 g |
| Vláknina | 10,42 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 98,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omVj
Moje poznámka
Gnocchi se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omVj
Nejnovější recepty
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 47 minutami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 48 minutami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 3 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta - rychlovka
Jitunada před 39 minutami
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 52 minutami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 1 hodinou
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 1 hodinou
Sněhové pusinky/kokosky, které se mi vždy povedly
Davidook21 před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Martula před 2 hodinami
Domácí langoše
Jan Nemec před 2 hodinami
Plněné ořechy
Jan Nemec před 2 hodinami
Tématické fráze:
ginochi,
gnocchi se špenátem,
gnocchi se špenátem a nivou,
gnocky,
gnochi se spenatem,
gnochci se spenatem,
recepty na gnocchi di pata,
gnocchi se špenátem mrazáku,
recety spenat niva noky,
gnocchi apetitonline,
gnoci se sme,
gnocchi mário,
gnochci e špenátem,
gnocci se špenátem,
špenát do mrazáku,
jak vařit gnocchi,
gnoki se špenátem nivou,
gnochci s,
jak vařit kupovane gnocchi,
br.noky se se špenátem
Suroviny:
gnocchi,
špenát,
sýr niva,
česnek,
smetana
Komentáře (7)
http://www.apetitonline.cz/recepty/413-prave-itals...
Určitě dělej doma, ty kupované nestojej za nic