Salát z polničku, řepy, okurky a křenu

Suroviny

100 g polníčku
2 - 3 PL sterilované červené řepy
1/2 salátové okurky
sůl
olivový olej
křen podle každého

Postup přípravy receptu

  1. Polníček dobře propereme, necháme okapat, natrháme na menší kousky, zakápneme malinko olivovým olejem.

  2. Přidáme naložené kousky červené řepy, pokrájenou salátovou okurku, osolíme, opepříme, posypeme jemně nastrouhaným křenem. Promícháme a podáváme.

  3. Můžeme přidat nakonec i jemně nastrouhaný sýr.

Komentáře k receptu Salát z polničku, řepy, okurky a křenu

Tématické fráze: salát z červené řepy salat z polnička salát z polníčku sálát z polničky recepty z červené řepy saláty z polnicka recept na salat z polnicku salat s polnicka salat polnička recept z červené řepy salát z z polníčku salát z polníčku recept recepty na salát z polníčku recepty z červené řepy saláty salát s červené řepy salát polníček s repou salat červená řepa polníček polnička salat naložené salátové okurky recept salát saláty