Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 767 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,09 g |
Tuky | 20,37 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 55,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lužický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NGQ2
Moje poznámka
Lužický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NGQ2
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 24 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 3 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
lužické maso,
lužické zelí,
luzicka veprova pecene,
lužický salát,
uherský guláš,
lužická vepřová,
lužická hovězí pečeně,
hovezu gulas s kapustou,
vepřový guláš s s kapustou,
guláš z vepřového masa a kapusty,
lužické vepřové,
netradicni gulas,
lužický koláč,
recepty lužické kuchyně,
lužický vepřový guláš,
lužické koláče,
lužická vepřová vepřová pečeně,
lužický salát recept,
lužické vepřové maso,
recepty kombinace vepřové a hovězí
Suroviny:
kližka hovězí,
maso uzené,
kapusta,
cibule,
houby sušené,
vývar hovězí,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (34)
Maso(hovězí,nebo vepřové)také dělávám s kapustou,ale to je úplně něco jiného,než tady ta Tvá dobrota s přidáním hub a uzeného
Hezký receptík