Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 491 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,55 g |
| Tuky | 38,11 g |
| Vláknina | 4,82 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 18,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Moje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 5 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 5 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 7 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 8 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 11 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 11 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 11 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 11 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 12 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 12 hodinami
Tématické fráze:
veprova panenka na rozmarynu,
jehněčí panenka recept,
jehnečí panenka,
naložená panenka,
veprova panenka rozmaryn,
recepty panenka,
naložení vepřové panenky,
jak nalozit panenku,
naložení panenky,
veprova panenka s rozmarynem,
kunshistorik,
pečena panenka recept,
panenka recepty,
vepřova panenka přirodní recept,
nalozena veprova panenka,
vepřová panenka naložení,
jak vypadá rozmarýn,
panenka s rozmarýnem,
recept pečená panenka,
co uvařit z panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
olej olivový,
sůl,
pepř černý,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
hořčice dijonská
Komentáře (29)
A jídlo, to pochválí jen občas...
Ale každopádně - začalo mě to moc bavit a už přemýšlím, co vařit zítra, abych mohla aranžovat a fotit... Můj manžel má asi pravdu, že bych se měla zase chodit do práce, po 14 dnech doma s nemocnou dcerou začínám běsnit nevybitou kreativitou
Ale stejně jsem rozhodnutá fotit alespoň večeře, až se vrátím do práce...
Ale zdědila jsem jeho poloprofesionální foťák poté, co jsme mu pořídili profesionální. To bude nejspíš na těch fotkách vidět...
No - a po někom ten talent zdědit musel, ne?
Moc děkuji za pochvalu!!
Přinejhorším napíšu nový (můj) receptík...
Zítra budu pokračovat...
Pokud bude čas, chci se tomu věnovat, protože mě to baví!!
Jsem veliká ostuda, můj syn je fotograf a poté, co si koupil nejnovější profesionální model na zdejším trhu, mi přenechal ten svůj předchozí skvost...Bylo načase se s ním naučit pracovat, no.
Nenašla jsem ten způsob, poraďte, prosím...