Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 491 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,55 g |
Tuky | 38,11 g |
Vláknina | 4,82 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Moje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 58 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 54 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
veprova panenka na rozmarynu,
jehněčí panenka recept,
jehnečí panenka,
naložená panenka,
veprova panenka rozmaryn,
recepty panenka,
naložení vepřové panenky,
jak nalozit panenku,
naložení panenky,
veprova panenka s rozmarynem,
kunshistorik,
pečena panenka recept,
panenka recepty,
vepřova panenka přirodní recept,
nalozena veprova panenka,
vepřová panenka naložení,
jak vypadá rozmarýn,
panenka s rozmarýnem,
recept pečená panenka,
co uvařit z panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
olej olivový,
sůl,
pepř černý,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
hořčice dijonská
Komentáře (29)
A jídlo, to pochválí jen občas...
Ale každopádně - začalo mě to moc bavit a už přemýšlím, co vařit zítra, abych mohla aranžovat a fotit... Můj manžel má asi pravdu, že bych se měla zase chodit do práce, po 14 dnech doma s nemocnou dcerou začínám běsnit nevybitou kreativitou
Ale stejně jsem rozhodnutá fotit alespoň večeře, až se vrátím do práce...
Ale zdědila jsem jeho poloprofesionální foťák poté, co jsme mu pořídili profesionální. To bude nejspíš na těch fotkách vidět...
No - a po někom ten talent zdědit musel, ne?
Moc děkuji za pochvalu!!
Přinejhorším napíšu nový (můj) receptík...
Zítra budu pokračovat...
Pokud bude čas, chci se tomu věnovat, protože mě to baví!!
Jsem veliká ostuda, můj syn je fotograf a poté, co si koupil nejnovější profesionální model na zdejším trhu, mi přenechal ten svůj předchozí skvost...Bylo načase se s ním naučit pracovat, no.
Nenašla jsem ten způsob, poraďte, prosím...