Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 491 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,55 g |
Tuky | 38,11 g |
Vláknina | 4,82 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Moje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Cukeťák
Přidáno před 3 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 19 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 7 minutami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 37 minutami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 53 minutami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 1 hodinou
Jednoduché langoše
Fitulka před 1 hodinou
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 2 hodinami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 2 hodinami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 3 hodinami
Tématické fráze:
veprova panenka na rozmarynu,
jehněčí panenka recept,
jehnečí panenka,
naložená panenka,
veprova panenka rozmaryn,
recepty panenka,
naložení vepřové panenky,
jak nalozit panenku,
naložení panenky,
veprova panenka s rozmarynem,
kunshistorik,
pečena panenka recept,
panenka recepty,
vepřova panenka přirodní recept,
nalozena veprova panenka,
vepřová panenka naložení,
jak vypadá rozmarýn,
panenka s rozmarýnem,
recept pečená panenka,
co uvařit z panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
olej olivový,
sůl,
pepř černý,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
hořčice dijonská
Komentáře (29)
A jídlo, to pochválí jen občas...
Ale každopádně - začalo mě to moc bavit a už přemýšlím, co vařit zítra, abych mohla aranžovat a fotit... Můj manžel má asi pravdu, že bych se měla zase chodit do práce, po 14 dnech doma s nemocnou dcerou začínám běsnit nevybitou kreativitou
Ale stejně jsem rozhodnutá fotit alespoň večeře, až se vrátím do práce...
Ale zdědila jsem jeho poloprofesionální foťák poté, co jsme mu pořídili profesionální. To bude nejspíš na těch fotkách vidět...
No - a po někom ten talent zdědit musel, ne?
Moc děkuji za pochvalu!!
Přinejhorším napíšu nový (můj) receptík...
Zítra budu pokračovat...
Pokud bude čas, chci se tomu věnovat, protože mě to baví!!
Jsem veliká ostuda, můj syn je fotograf a poté, co si koupil nejnovější profesionální model na zdejším trhu, mi přenechal ten svůj předchozí skvost...Bylo načase se s ním naučit pracovat, no.
Nenašla jsem ten způsob, poraďte, prosím...