Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 528 kJ / 604 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 21,03 g | 
| Tuky | 3,87 g | 
| Vláknina | 60,18 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,61 g | 
| Sůl | 11,33 g | 
| Sacharidy | 92,79 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Všetko očistíme, nakrájame a vložíme do hrnca. Necháme zovrieť a pomaly varíme 3 hodiny.
	Krok 2: Po uvarení oberieme mäso, polievku precedíme, vložíme mrkvu a zeleninu podľa toho, kto má čo rád. Pridáme uvarené rezančeky.
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Moje poznámka
					
				
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 53 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kuracia polievka, 
						
						
							libeček přesazování, 
						
						
							kdy presazovat libecek, 
						
						
							slepači polevka, 
						
						
							skvělá kuřecí polévka, 
						
						
							kdy přesadit libeček, 
						
						
							libeček přesazovat, 
						
						
							jak přesadit libeček, 
						
						
							kuracia polievka recept, 
						
						
							slovensky libeček, 
						
						
							kuřecí polévka se šafránem, 
						
						
							libeček slovensky nazov, 
						
						
							libeček slovensky, 
						
						
							slepacia polevka, 
						
						
							kuřecí top polévky, 
						
						
							kdy rozsadit porek, 
						
						
							kuřecí polévka top, 
						
						
							patri do kureci polevky celer, 
						
						
							kdy rozsadit libeček, 
						
						
							libecek s kurecim vyvarem
						
					
						Suroviny:
						
							kosti kuřecí, 
						
						
							droby, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							paprika, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							pórek, 
						
						
							zelí, 
						
						
							brambory, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							bujon kuřecí, 
						
						
							vegeta, 
						
						
							sůl, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							maggi, 
						
						
							nať celerová
						
					
	
			
Komentáře (17)
Bibinka k tým veterníkom:Môžu sa robiť menšie,jasné,ale my sme doma piati dospelí ľudia,a dalo by to viac roboty.Tak ich robím väčšie.Dokonca mi minule manžel povedal,aby som mu spravila taký veľký veterník ako tortu.On by ho sám normálne zjedol.
Jo a libeček je rostlina-docela mohutná, jejíž nasekané listy se používají do jídel, jako rostlinné maggi, má úžasnou vůni a dodá jídlům "šmrncovní"chuť, jako maggi.Bezva záležitost a kdo má zahrádku, ten ho pěstuje.
http://www.ordinace.cz/img/text/libecek_lekarsky2_...
Špagetko, libeček nedáváš