Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,28 g |
Tuky | 37,68 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 6,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Moje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 19 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 7 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 7 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 8 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 9 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 9 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 9 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 9 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 11 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 11 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
špecle recepty,
špecle recept,
špecle s omáčkou,
špecle,
jak se dělají špecle,
recept na specle,
recept specle,
špecle po tyrolsku,
pravé špecle,
kapary wikipedie,
recepty špecle,
špecle foto,
špecle lidl,
recepty na špecle,
co jsou specle,
spercle recepty,
špecle -recepty,
špecle s hříbky,
www majka 57,
recepty italské kuchyně
Suroviny:
maso mleté,
olej olivový,
cibule,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
koření chilli,
koření italské,
omáčka sojová,
bazalka čerstvá,
olivy,
žampióny,
rajče,
sýr,
špecle
Komentáře (22)
Nevím,jak v Bavorsku,nebo jinde dělají špecle,ale já dělávám z mouky,vajec a mléka(vody).Pokud dělám gnocchi,tak základ je mouka a vařené brambory
Bodík dávám, jen si to budu muset pro sebe přejmenovat