Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské špecle

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

28. 5. 2014 11:23

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 237 kJ / 535 kcal
Bílkoviny41,28 g
Tuky37,68 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 426 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy6,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2014 12:57

1974andrea: Asi ne, ale já si vždycky jídlo ochucuji podle svého. Sojovku lze pochopitelně vynechat;-)

1974andrea 1974andrea

28. 5. 2014 11:53

Mně by to určitě chutnalo:-p:yes: Jen předpokládám, že Italové by nepřidávali do pokrmu sójovku;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2014 11:47

spagetka:;-) no právě;-)

spagetka spagetka

28. 5. 2014 11:41

Jasně, tady vidíš, že člověk musí být fakt tolerantní k názvům, pokud se nejedná o nějakou vyloženou provokaci, což tady nehrozí. Jen je fakt, že když jsi celý život zvyklá na nějaký název přiřazený k určitým potravinám, tak holt zvyk je zvyk. Nakonec taková svíčková původně byla určená taky jen k hovězímu ne? A jak chutná s jiným masem ;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2014 11:37

spagetka: Ladi, já měla přes sobotu a neděli půjčenou od kámošky italskou kuchařku. Kromě špaget na milion způsobů jsem tam našla i tohle a protože je to zas něco jiného, hned jsem si to opsala, moc se mi to líbilo. A ono to i skvělé chutná;-). Italskou kuchyni nějak moc nemusím, tím neříkám, že ji nevařím. Sem tam se objěví něco, co mne zaujme. Já jsem spíš přes tu arabskou kuchyni:-D

spagetka spagetka

28. 5. 2014 11:33

Tak teda zírám, mám pod termínem špecle v hlavě uložený úplně jiný pokrm z jiných surovin - prostě něco jako bramborové šišky. Dělaj to v bavorsku, Švábsku, tyrolsku i u nás v sudetech. Tím nechci hanit recept, jen prostě bych si takto špecle nepředstavovala. Ale recept neodmítám (promiň, název jo, ale dyk víš, že jsem k názvům dost tolerantní :-D:-D:-D)
Bodík dávám, jen si to budu muset pro sebe přejmenovat :-)):-)):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špecle recepty špecle recept špecle s omáčkou špecle jak se dělají špecle recept na specle recept specle špecle po tyrolsku pravé špecle kapary wikipedie recepty špecle špecle foto špecle lidl recepty na špecle co jsou specle spercle recepty špecle -recepty špecle s hříbky www majka 57 recepty italské kuchyně

Suroviny: maso mleté, olej olivový, cibule, sůl, pepř, koření oregáno, koření chilli, koření italské, omáčka sojová, bazalka čerstvá, olivy, žampióny, rajče, sýr, špecle

TopRecepty.cz

Italské špecle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o9vB