Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na plechovce piva.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zXP
Moje poznámka
Kuře na plechovce piva.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zXP
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 42 minutami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 17 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 22 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový korpus
Michal19 před 1 hodinou
Masová paštika
Nanina před 2 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 10 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 11 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 12 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 13 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 14 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 14 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuře na pivu,
kure na plechovce piva,
kuře na pivu od ládi hrušky,
grilované kuře na plechovce piva,
kure na plechovce,
kuře na černém pivu podle ládi hrušky,
kure na pive od ladi hrusky,
kuře na černém pivu v plechovce,
kuře na pivě,
pečené kuře na plechovce piva,
láda hruška kuře na pivě,
kuře pečené na plechovce piva,
láďa hruška kuře na plechovce,
kure na plechovce od piva,
kuře pečené na plechovce pivu,
láda hruška kuře na pivu,
kuře na plechovce piva láda hruška,
láďa hruška kuře na plechovce piva,
grilované kuře plzeň,
grilované kuře plzeň
Suroviny:
kuře,
pivo světlé,
sůl,
koriandr,
česnek,
hořčice sušená mletá,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
olej olivový
Komentáře (15)
Len maly dodatok k zemiakovym hranolkám McCain:
Vsimli ste si niekedy napísané mikroskopickymi pismenami:
Krajina pôvodu: Poland?
V balení pre Českú republiku to je zakryté pri lisovaní obalu?
Inak, skvelý nápad, no aj napriek vášmu odporúčaniu použiť Kozla, vyskúšam to so Smädným mníchom. Možno kurča chytí "opicu" skôr ako po hodine.
Moc pěkní ptáčci, i ta příprava (vypijte 1/3 piva) se mi líbí