Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s klobásou a kukuřicí na mexický způsob

Ostřejší rychlá večeře nebo oběd. Fazole s klobásou k sobě dobře ladí a omáčky bude taky dost. Může se podávat s jakýmkoliv pečivem které máte rádi. Ideální jídlo do kempu, karavanu nebo na chatu.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

15. 4. 2015 16:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 746 kJ / 417 kcal
Bílkoviny30,77 g
Tuky15,31 g
Vláknina5,37 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,45 g
Sacharidy21,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžeme podávat v tortille nebo s chlebem (toast nebo topinka), jde k tomu jako příloha i vařená rýže, americké nebo v troubě pečené brambory. Použijeme-li tortilly, můžeme je přelít zakysanou smetanou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

15. 4. 2015 22:22

pokud myslíš vývarem bujon (hovězí, slepičí, kuřecí, zeleninový, Karpatský, Masox a další...)v kostce, vyjadřuj se přesně a
drž se obchodních názvů nebo nebuď nedůtklivý;-)

maiva maiva

15. 4. 2015 22:18

honzam:Nechápu Váš výraz o zabrždění, ale podle topek vaří i mladé začínající děvčata. Myslím, že Vaše arogance svědčí o mnohém.
Recept by měl být podán docela srozumitelně, je to především Vaše vizitka. Kdyby jste si všiml, tak zdejší zkušení a dokonalí autoři :yes: mají krásné, podrobné popisy - to je jiná prezentace:-D

yanull yanull

15. 4. 2015 20:55

honzam: Já nemám problém se dovtípit, co je myšleno půl kostkou vývaru, ale jsou tu také začátečníci, pro které tento výraz může být trochu nejasný. Nemyslím si, že by bylo na škodu, kdyby zde bylo uvedeno, co v tomto jídle je použito. Navíc "vývary" se prodávají také jako gelové, ale ty by zase nešly drobit ;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

15. 4. 2015 20:15

honzam: hele, brzdi, ano? Doplňující dotazy jsou tu běžné a překouknout se může každý.

honzam honzam

15. 4. 2015 20:08

Pro ty více zabržděné, kteří jen kecají, ale kdyby skutečně uměli vařit nebo se o vaření jen trochu zajímali, by se hloupě neptali napíšu, že vývary (hovězí, slepičí, kuřecí, zeleninový, Karpatský, Masox a další...) jsou na trh dodávány jako kostky. A kdo neví, co je půlka kostky, má mou soustrast. Na fazole zase nepotřebuhu tolik vývaru, jako třeba na koprovku, kterou musím kvůli silnému hovězímu vývaru začít připravovat den předem...

casino casino

15. 4. 2015 17:33

yanull:
"...a rozdrobil půl kostky vývaru."
Že by 1/2 MASOXU;-)
No, mi to přijde podobné jako 1/2 kostky kvasnic, 1/2 pudinku, 1/2 másla...:-D
*****
2 středně velké cibule (červená a bílá):-D:-D:-D

yanull yanull

15. 4. 2015 16:12

Lze prosím upřesnit v surovinách a postupu půl kostky vývaru?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: červené fazole s klobásou pokrmy z fazoli kovbojské fazole s klobásou fazole s klobasou fazole recept mexický fazolový guláš s klobásou fazole s kukuřicí pokrmy z červených fazolí mexický guláš s fazolemi a klobásou mexické fazole s kukuřicí ostré fazole fazole recepty pokrmy s klobasou pokrm z červených fazolí pokrm z fazoli mexické fazole vitana mexické fazole s párkem jidlo z lustenin -jako treba kovbojska panev pokrm z z fazolí technologicky postup mexicky gulas

Suroviny: klobása, cibule červená, cibule bílá, fazole červené v chilli, kukuřice sterilovaná, protlak rajčatový, víno červené, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, bujón, cibulka, sůl

TopRecepty.cz

Fazole s klobásou a kukuřicí na mexický způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mnJ3