Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná pomazánka z lilku a čerstvého sýra

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 5. 2015 13:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 649 kJ / 394 kcal
Bílkoviny10,96 g
Tuky36,71 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 93 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy4,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používám sýr Palouček / z Lidlu /, který mi připadá nejlepší. Jmenovala jsem ale Lučinu, která je daleko známější.

Kdo má možnost, může si lilek upéct v MT s použitím funkce Crisp. Trvá to cca 9 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak upéct lilek sýr palouček pomazánka z paloučku pomazánka z lilku sýr palouček pomazanka lidl recepty z lilku čerstvý sýr recept čerstvý sýr z lídlu čerstvý sýr v troubě sýr paloučk paloucek syr palouček z lidlu pomazánka z lilku se sýrem pomazánka z lučiny a lilku lučina sýr palouček

Suroviny: lilek, lučina, česnek, rajče, nať cibulová, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Jemná pomazánka z lilku a čerstvého sýra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mnA9