Rychlá kakaová buchta z remosky
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 665 kJ / 2 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,28 g |
Tuky | 89,74 g |
Vláknina | 10,43 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 331,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vlastním starší a menší remosku s hliníkovou mísou o průměru 22cm.
Všechny mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2015 08:12
casino:Moje ma na termostatu regulaci 1-10.Nevim, jestli to mely Bravosky i drive, ale ta ma, tusim rok 2007, ji ma.
Ale Maruska uz odpovedela za mne.
Ale Maruska uz odpovedela za mne.
7. 5. 2015 06:33
casino: Chocolate má bravosku Edit: než jsem vše přečetla a dopsala, Maruška byla rychlejší
7. 5. 2015 06:32
casino: Řeč byla o Bravosce a kopíruju část popisu od výrobce: Další předností je plynule regulovatelný termostat, který udržuje komfortně požadovanou teplotu. 60 - 210°C. Taky to vidím jako velikou přednost, ale vystačím si už taky jen se stařičkou remoskou
7. 5. 2015 00:13
chocolate:
Kdysi jsem měl všechny velikosti remosek, tu střední dokonce 2x (mezi dvěma víky jsem zkoušel péci i pizzu - no, ni moc). Mančaft si je časem "půjčil" a už mám jen jednu střední (ve zdraví se dožila věku už téměř důchodového) a k ní 4 misky (buchty peču jak na běžícím pásu ale prozraďte mi, jak se v remosce peče "pomalu"? Ta moje buď peče na plné pecky, nebo nepeče. Nebo má ta vaše mladice regulaci teploty?
Kdysi jsem měl všechny velikosti remosek, tu střední dokonce 2x (mezi dvěma víky jsem zkoušel péci i pizzu - no, ni moc). Mančaft si je časem "půjčil" a už mám jen jednu střední (ve zdraví se dožila věku už téměř důchodového) a k ní 4 misky (buchty peču jak na běžícím pásu ale prozraďte mi, jak se v remosce peče "pomalu"? Ta moje buď peče na plné pecky, nebo nepeče. Nebo má ta vaše mladice regulaci teploty?
6. 5. 2015 21:47
Merylas:Da se otacet, pokud chci smazit nebo dusit, ten dil, kam se pripojuje elektrina a hreje, je dole.Pokud pecu, dam ho misto poklice.Uz jsem v ni zkousela i pomalu pect kachnu a byla vyborna, krupava se spoustou vypeceneho tuku.
Jsem spokojena, i kdyz ted ji mam na chalupe, slouzi uz osmym rokem.I kdyz to je oproti remoskam jen zlomek casu, ty maji holky i ctyricet let a porad slouzi.
Jsem spokojena, i kdyz ted ji mam na chalupe, slouzi uz osmym rokem.I kdyz to je oproti remoskam jen zlomek casu, ty maji holky i ctyricet let a porad slouzi.
6. 5. 2015 20:37
Frantiska:
chocolate: Luci, musela jsem juknout na Bravosku, ona peče spodem a dá se nějak otočit a prý peče pak shora. Přiznám se, že nevím, jak se používá, konkrétně jaký je ohřev při pečení moučníků? A peče dobře?
chocolate: Luci, musela jsem juknout na Bravosku, ona peče spodem a dá se nějak otočit a prý peče pak shora. Přiznám se, že nevím, jak se používá, konkrétně jaký je ohřev při pečení moučníků? A peče dobře?
6. 5. 2015 19:50
I mne se buchty do remosky, byt mam bravosku, moc libi a zvlast ocenuji, ze jsou hrneckove.Na chalupe to bude fajn.
6. 5. 2015 19:46
ja taky vítám recepty pro remosku :)
6. 5. 2015 19:39
cecilka: Já si těžkou hlavu nedělám, jen mě to překvapilo Když, tak průběžně tady ještě pár receptů přidám, když je o ně zájem A jinak listové těsto jsem ještě v remosce nezkoušela, peče se při vyšší teplotě, tak v tom neporadím.
6. 5. 2015 18:36
Merylas, z kritických hlasov si nerobte ťažkú hlavu a berte ich. Vďaka za recepty na ďalšie remoskové buchty, určite ich vyskúšak a už teraz.
Ale ešte vás poprosím o radu, ako na "remoskové" pečenie lístkového cesta.
Vďaka.
Ale ešte vás poprosím o radu, ako na "remoskové" pečenie lístkového cesta.
Vďaka.
6. 5. 2015 18:22
Merylas: Uživatelé, kteří Tě bezdůvodně osočí a pak se ani neomluví, Ti mohou být volní. A nejen já ty remoskové recepty vítám, vždyť víš
6. 5. 2015 17:45
cecilka: Děkuji za zájem o "remoskové" moučníky. Další 3 stránky různých moučníků, které jsem vyzkoušela, jsou tady http://www.merylas.estranky.cz/clanky/moucniky/pec... Některé si jsou podobné a lišící se jen v pár věcech, jiné mají zase podobné fotky a jestli bych je tady všechny přidala, tak by zase některý z uživatelů mohl mít s tím problém. Viz. koment níže s tvrzením, že přidávám dva stejné recepty a pak teda že jsou jen podobné, ale mají stejné fotky Je pravda, že v remosce zkouším péct běžné a známé moučníky, ale musím si je objemově přizpůsobit, aby se dobře propekly a jsou typy moučníků, které se mi tam péct prostě nedaří.
6. 5. 2015 16:51
Merylas, nemohli by ste uverejniť aj viac receptov, ktoré sa dajú robiť v remoske? Samozrejme, okrem pečeného mäsa.
Ďakujem
Ďakujem
4. 5. 2015 21:08
ivulinka: Ivi díky Na pečení moučníků začínám remosku více používat. V létě ji hodně lidí využívá i na chatách a chalupách a všelijaké hrníčkové recepty bez vážení, kdy se vše jen smíchá dohromady, jsou dost v oblibě. Nikomu se nechce v kuchyni trávit hodně času.
4. 5. 2015 21:02
Bude určitě hodně dobrá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 37 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 2 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: buchta z remosky buchta do remosky buchta v remosce kakaová buchta rychlá buchta remoska recepty hrníčková kakaová buchta rychlá buchta s marmeládou buchty z remosky kakaová buchta bez vajec hrníčková buchta do remosky moučníky z remosky recepty z remosky bábovka v remosce hrníčková buchta s kakaem hrníčková buchta v remosce kakaova buchta v remosce rychlá buchta v v remosce remoska buchta buchty v remosce
Suroviny: mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, mléko, olej, marmeláda rybízová, kokos
Rychlá kakaová buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2ZD
21 názorů