Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 851 kJ / 2 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,36 g |
| Tuky | 40,12 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 274 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 427,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vaříme v osolené vodě, do které přidáme trochu oleje.
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVD
Moje poznámka
Bramborové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVD
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 6 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 7 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 9 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 9 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 1 hodinou
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 5 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 5 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 6 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 6 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 7 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 7 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 7 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramborové knedlíky recept,
bramborový knedlík recept,
bramborové kne,
whirlpool jt 369 sl recepty,
whirpool jt 369 sl,
whirpool jt 369,
whirlpool jt 369 recepty,
bramborové knedlíky,
jt 369 recepty,
bramborovy kne,
jt 369 sl recepty,
recepty whirlpool jt 369 sl,
whirpool 369,
recept na bramborové knedlíky,
whirlpool jt 369 sl kuchařka,
whirpool jt 369 recepty,
recepty jt 369,
whirpool jt369sl,
recepty whirpool jt 369,
whirpool jt 369 sl recepty
Suroviny:
brambory,
krupička,
solamyl,
vejce,
olej,
sůl
Komentáře (3)