Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 931 kJ / 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,12 g |
| Tuky | 15,35 g |
| Vláknina | 2,86 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve naložíme maso. Tentokrát jsem použila jen sůl a sečuánský pepř.
Krok 2: Napícháme maso na špejli a osmahneme zprudka na troše oleje a másla aspoň 3 minutky z každé strany. Maso vyjmeme, dáme do alobalu, uzavřeme a vložíme na cca 6 minutek do rozpálené trouby.
Krok 3: Do výpeku přidáme oříšek másla, protlak, koření, zalijeme vínem. Necháme zredukovat a nakonec přidáme bílé fazole v rajčatové omáčce a česnek.
Krok 4: Provaříme a dochutíme oregánem. Podáváme s pita chlebem.
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový špíz s pikantními fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBQl
Moje poznámka
Vepřový špíz s pikantními fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBQl
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 8 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 12 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 13 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 14 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 14 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 15 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 16 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špíz na víně,
panenka s pikantnima fazolema,
vepřový špíz
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř sečuánský,
fazole červené v rajčatovém nálevu,
česnek,
koření ďábelské,
koření oregáno,
protlak rajčatový,
víno bílé
Komentáře (3)