Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,38 g |
| Tuky | 173,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 682 mg |
| Sodík | 3,93 g |
| Sůl | 9,80 g |
| Sacharidy | 2,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Moje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 12 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 12 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 13 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sachr dort z jablek
Mafia před 13 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 1 hodinou
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 1 hodinou
Pečená kačena
Kajkajak před 6 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 9 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 9 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 10 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 11 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 11 hodinami
Tématické fráze:
kapr v jogurtu,
kapr recepty,
recepty na kapra,
recepty z kapra,
kapr recept,
recept od rybáře na kapra,
rybarske recepty s kapra,
kapr dělaný v troubě,
kapr v majonéza,
recept na kapra,
kapr z mražáku recept,
rybářské recepty,
pečený amur se sardelovym maslem,
marinovaný kapr s majonézou,
rybářské recepty kapr,
rady pro rybáře jak na kapra,
co delat aby cibule zmekla,
kapr smajonézou a jogurtem,
kapr recepty rybáře,
salát z kapra s majonézou
Suroviny:
kapr,
pasta sardelová,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (30)
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli
...tak už se to chladí
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...