Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,38 g |
Tuky | 173,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 2,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Moje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 2 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 23 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 11 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 12 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 12 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 13 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 14 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 15 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 16 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 17 hodinami
Tématické fráze:
kapr v jogurtu,
kapr recepty,
recepty na kapra,
recepty z kapra,
kapr recept,
recept od rybáře na kapra,
rybarske recepty s kapra,
kapr dělaný v troubě,
kapr v majonéza,
recept na kapra,
kapr z mražáku recept,
rybářské recepty,
pečený amur se sardelovym maslem,
marinovaný kapr s majonézou,
rybářské recepty kapr,
rady pro rybáře jak na kapra,
co delat aby cibule zmekla,
kapr smajonézou a jogurtem,
kapr recepty rybáře,
salát z kapra s majonézou
Suroviny:
kapr,
pasta sardelová,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (30)
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli
...tak už se to chladí
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...