Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr podle rybářů

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 8. 2015 11:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 253 kJ / 1 973 kcal
Bílkoviny100,38 g
Tuky173,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 682 mg
Sodík 3,93 g
Sůl9,80 g
Sacharidy2,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj receptu kuchařka Myslivec a rybář v kuchyni, autor Vladimír Doležal, vydalo nakladatelství Dona

V receptu je uvedené množství surovin podle receptu v kuchařce. Na foto je kapřík dělaný z menší porce. Přiměřeně je použito méně dalších surovin uvedených v receptu.

Pokud by měl někdo obavy z kostiček, může odstranit páteř, žebra a porce ryby proříznout co 2 až 3 mm až ke kůži ( viz poslední fotky), proříznutím přeruší drobné kostičky, které pak nevadí při konzumaci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Coleta

24. 8. 2015 11:01

cathleen:přesně tak :-)

cecilka

24. 8. 2015 10:57

casino: váš link na kapra, teda na to, ako sa zbaviť kostičiek a aj ypsiloniek je skvelý, no obávam sa, že si radšej kúpim už vykostené filety, nemám chuť konzumovať aj kúsky mojich krvavých prstov.:-D:-D:-D:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 8. 2015 10:57

Coleta: nehledě na to, že může použít majonézu domácí (pracná nějak moc není), čistě bez éček;-)

Coleta

24. 8. 2015 10:54

Jirko, krásný recept. Tak co tam dáte, jestli majonézu nebo kysanou smetanu je čistě na Vás, ne? A u té kysané smetany bych si nebyla neexistencí éček v některých případech jistá, v některých je i hodně škrobu.
PS. Nemusíte celému světu sdělovat, že majonézu nemáte rádi.

cecilka

24. 8. 2015 10:51

:yes::yes::yes::-p:-p:-p:-D:-D:-D, ale súhlasím s tejajou a spagetkou, radšej kyslú smotanu + cibuľu, ako majonézu + éčka a konzervanty.

casino casino

23. 8. 2015 23:32

:yes:
...hihi, já neukládám, já konám a ráno kopnu do vrtule a vytočím se na sádkách:-)

Jak na kostičky (ypsilonky):-?
Zde prosím: https://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 8. 2015 21:05

Moc pěkný receptík,akorát ty rybky moc nemám,ale jak seženu tak udělám,je to lákavé:-p:-pLíbí se mi moc ten talíř,má krásný dekor;-):yes:

MajaV

23. 8. 2015 18:38

Pěkné:yes:

maiva maiva

23. 8. 2015 13:42

Moc hezký receptík:yes: :-p+:yes::yes:

Danca Danca

23. 8. 2015 12:26

Mňam! Sbíhají se mi sliny už při čtení receptu :-p:-p:-8. Já osobně bych raději toho amura, ale ani kapřík by nebyl k zahození...:yes:

tejaja tejaja

23. 8. 2015 12:10

Jiri V.: Díky, vyskúšam. ;-)

Jiri V. Jiri V.

23. 8. 2015 11:35

tejaja - s jogurtem či smetanou jsem nezkoušel. Jen s tatarkou bez té cibule. Pokud vyzkoušíš, dej vědět. :-K
spagetka - kuchařka je tuším již 4. vydání. Já ji kupoval 2x, předchozí vydání mi po zapůjčení zapomněli vrátit:-)
Podle této kuchařky doma děláme http://www.toprecepty.cz/recept/38511-rybi-tlacenk...
nebo http://www.toprecepty.cz/recept/24089-pecene-mlici...:-)je v ní hodně zajímavých receptů.

spagetka spagetka

23. 8. 2015 11:19

Taky se mi moc tento jednoduchý recept líbí. Mám teď možnost dělat čerstvě ulovené kapříky na 100 způsobů, takže ukládám. Já určitě použiju jogurt, klasickou majonézu taky neradi.:-p:yes:
Po té kuchařce se mrknu;-)

tejaja tejaja

23. 8. 2015 11:14

:yes::yes::yes: Konečne normálny a krásny recept pre normálnych ľudí. ;-):yes: Mám v mrazáku kapra, žeby som skúsila? Len sa chcem opýtať, musí tam byť majonéza, nedá sa nahradiť napr. kyslou smotanou alebo jogurtom? Ja majonézu nemusím...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kapr v jogurtu kapr recepty recepty na kapra recepty z kapra kapr recept recept od rybáře na kapra rybarske recepty s kapra kapr dělaný v troubě kapr v majonéza recept na kapra kapr z mražáku recept rybářské recepty pečený amur se sardelovym maslem marinovaný kapr s majonézou rybářské recepty kapr rady pro rybáře jak na kapra co delat aby cibule zmekla kapr smajonézou a jogurtem kapr recepty rybáře salát z kapra s majonézou

Suroviny: kapr, pasta sardelová, máslo, olej, majonéza, cibule, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Kapr podle rybářů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R790