Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 790 kJ / 3 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,71 g |
Tuky | 93,58 g |
Vláknina | 33,15 g |
Cholesterol | 688 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 538,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makové lívance s povidly a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmPv
Moje poznámka
Makové lívance s povidly a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmPv
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 3 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 5 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 5 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 5 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 5 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 5 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 6 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 7 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 7 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový krém na lívance,
tncz nova,
tvarohove livance,
livance s mákem a povidli,
krem na livance,
na lívance tvarohové krémy,
povidlové lívance,
makové lívance s ovocem,
lívance s povidlím a mákem,
tvarohove livance spovidly,
livanec svestkovi,
top recepty lívance s tvarohem,
lívance s tvarohem a povidlím
Suroviny:
droždí,
cukr moučkový,
mléko,
mák mletý,
kůra citronová,
skořice mletá,
vejce,
mouka hladká,
olej,
povidla švestková,
tvaroh měkký,
cukr moučkový,
smetana ke šlehání
Komentáře (3)