Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

20. 10. 2015 14:32

Suroviny

Porce: 4 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 206 kJ / 288 kcal
Bílkoviny8,00 g
Tuky11,83 g
Vláknina12,98 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy33,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podzimní úklid je všade a tak i v ledničce a tohle byly takové zbytečky, o kterých jsem nevěděl co s nimi no a tak jsem udělal tohle a protože to chutnalo i známým, tak se o to podělím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maiva maiva

21. 10. 2015 15:35

klukodvody: To fakt není recept do kuchařské knihy ani specialita, jen nechápu, že jste jako recept zadal. Trochu zručná hospodyňka si vždy nějak poradí. Osobně si myslím, že takovými podobnými recepty /a že jich je zde víc/ bych se veřejně na netu nechlubila, chce to kapku sebekritiky.
Taky netuším, proč jste zařadil do "luštěnin" - jistě nějaký omyl.

Jitkas

21. 10. 2015 12:34

Podle Vasich slov to vypada, ze vsichni vyhazuji zbytky, coz si tedy myslim, ze je omyl. Osobne bych tyto "zbytky" pripravila uplne jinak, tedy bez smetany, mouky a knedliku.
Parky bych opravdu ugrilovala na panvi, z hlivy a zeleniny (kt.bych ani nepopisovala, jen poznamenala - dejte, co mate) udelala neco jako "leco" (bez vajec). Uplne nej by bylo, z toho vseho co vam "zbylo" udelat polevku typu frankfurtskou s pridanim hlivy, zaleniny, mouky, smetany a pro velke jedliky treba jeste knedle s vejcem.

klukodvody klukodvody

21. 10. 2015 12:28

Miris díky za komentář, přesně pochopené. To není do kuchařské knihy, ale jen inspirace. Takhle vznikají ty různé speciality kuchařů.:-D:-D:-D

Miris

21. 10. 2015 10:24

JOOO. TAKOVÉHLE RECEPTY" CO DŮM DAL" MÁM RÁDA. JE TO O FANTAZII, TROCHU O ZNALOSTI JAK SESKUPIT POTRAVINY A HAVNĚ TO MUSÍ CHUTNAT. FANDÍM!!!:yes::yes::yes:

klukodvody klukodvody

20. 10. 2015 21:59

Děkuji za komentáře, jsem za ně rád, ale je to jen návod na to, jak zbytečně nevyhazovat věci a zužitkovat i to, co je zdánlivě nezužitkovatelné. I když to třeba už nikdy nebudu dělat stejně. Třeba když nevím, tak si sednu a prohlížím a vezmu něco jen jako inspiraci a udělám to úplně jinak, ale použiji jen nápad a to jsem měl v úmyslu. O tom v dobách dávných, kdy jsem byl v učení bylo vaření a nové recepty. Možná omyl - pokus a někdy i něco jedlého.;-);-)

chocolate chocolate

20. 10. 2015 20:39

cathleen:Souhlasim.
To neni o opovrhovani zbytkovanim, ale o male moznosti opakovane realizace.

casino casino

20. 10. 2015 20:37

No, furt říkám, že tu chybí kategorie JAK VYČISTIT LEDNIČKU:-(:-)

Petra

20. 10. 2015 20:12

cathleen: myslím si to samé, kolikrát udělám nějaký hokus pokus a je výborný, ale už to podruhé sama tak dobře nezopakuju... :) ale je fajn že se s námi o ten recept pan Josef podělil. :-)
Já osobně bych si to jídlo nedala, je to na mě opravdu už moc velký miš maš, ale každý má chutě jiné :-):yes:

klukodvody klukodvody

20. 10. 2015 19:56

No a nebo si řekne že to nestojí za nic a dědek se zbláznil.:-D:-D:-D

klukodvody klukodvody

20. 10. 2015 19:55

Zdravím cathlen a myslím , že když po tom jídle někdo velmi silně zatouží, tak si ty suroviny koupí a nebo se najdou podobné.:-D:-D:-D:-D:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 10. 2015 19:52

klukodvody: jen škoda, že když to vyšlo a bylo to, jak píšeš, dobré, to po tobě asi nikdo nezopakuje. Nikdo nebude mít v lednici tytéž zbytky, co ty. A pokud budou jiné, už to zas nebude to samé jídlo....

klukodvody klukodvody

20. 10. 2015 19:49

vseumel víš já se celý život živil vařením a tak dělám i tohle a většinou to vyjde. Škoda dobrých surovin. No a když to nevyjde tak smůla, ale zase se s tím moc nechlubím a tohle fakt docela vyšlo.:-):-):-):-D:-D

vseumel

20. 10. 2015 18:07

mišmaš to teda je, ale může to být dobré. :-p

klukodvody klukodvody

20. 10. 2015 14:40

No díky Tvým radám jsem zpátky .Kluci nevěděli ,ale nějak to zase jde .:-K:-K:-K

spagetka spagetka

20. 10. 2015 14:37

Jo, zbytkování někdy přináší netušené pochoutky ;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: takový miášmaš hlíva ustřičná-recepty speciality z hlíva ústřičná recepty zeleninová směs s hlívou ústřičnou zelenina s hlívou ústřičnou mišmaš recepty z michane zeleniny jak zužitkovat hlívu ústřičnou 20.10.2015 recept moučník

Suroviny: hlíva ústřičná, rajče, cuketa, cibule, česnek, celer řapíkatý, beraní rohy, smetana na vaření, sůl, pepř, pasta chilli, uzenina, olej, mouka

TopRecepty.cz

Směs míchané zeleniny s hlívou ústřičnou dochucené smetanou a grilovanými kousky uzeniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5XVx