Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 613 kJ / 4 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,65 g |
| Tuky | 258,35 g |
| Vláknina | 3,15 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 903 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 444,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný dortík na plech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmpD
Moje poznámka
Ovocný dortík na plech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmpD
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 9 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 10 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 10 hodinami
Tématické fráze:
ovocny dortik,
recepty na řezy na plech nebo dorty recepty,
ovocný plech,
dorty na plechy,
dorty na plech,
menší dortik ovocný,
jakou použít mouku na piškotové těsto,
rychlý dortík na plech,
ovocny kolac na plech,
jaký sirup do kiwi řezu,
kiwi dortik na plech,
placka s kiwi a zelatinou,
zele dorty na plech
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
kůra citronová,
pudink,
mléko,
máslo,
cukr,
rum,
ovoce,
pudink,
šťáva z kompotu,
cukr
Komentáře (16)
U nás sa do krémov takých koláčov a zákuskov používa vždy Zlatý klas, nie puding.
Jen, prosím, o doplnění teploty, při které se těsto peče, děkuji