Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Milčin blbovzdorný chleba

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2015 14:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 716 kJ / 2 083 kcal
Bílkoviny61,25 g
Tuky20,54 g
Vláknina29,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy398,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/milcin-blbovzdorny-chle...

Vymyslela ho má velice činorodá nevidomá kamarádka (jezdila s ním po předváděcích pekárničkových akcích) a BLBOVZDORNÝM ho nazvala proto, že se prý povede úplně pokaždé.

.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

4. 11. 2015 12:27

Zajdanek: mám raději chleby trochu jiné, než je tento, asi budu dost zhýčkaná častým domácím pečivem:-8
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého;-)

Zajdanek Zajdanek

4. 11. 2015 12:13

cathleen: peču často, jednu dobu jsem pekla i kváskový, ale jsme s malým jen dva, tak kvásek po nějaké době odešel:-8. Ale mám už dlouho chuť na domácí chlebík, tak něž se rozhoupu si zase vyrobit svůj kvásek, tak chci zkusit nějaký s droždím a tenhle na mě vykouknul a říká " jsem moooooc dobrý, zkus mě!":-D

cathleen cathleen

4. 11. 2015 12:11

clupmi: proč všude do komentářů pod cizími recepty píšeš odkazy na své stránky? Má to nějaký význam?:-O

cathleen cathleen

4. 11. 2015 12:10

Zajdanek: čerstvého, z kostky. S pečením začínáš nebo pečeš častěji?:-)

clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.:-p
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.

Zajdanek Zajdanek

4. 11. 2015 12:03

Mám asi trochu hloupý dotaz:-8, 14g čerstvého droždí nebo sušeného? Mám na ten chlebík velkou chuť, tak abych to nezvrtala:-D. Děkuji.

clupmi clupmi

4. 11. 2015 11:39

Domácí pekárnu mám, ale po počátečním nadšení mě to přešlo. Jsou to vesměs takové buchty. :-// http://miric.unas.cz/

cathleen cathleen

4. 11. 2015 10:26

:-)) jsem ráda, že se líbí. Jen pevně doufám, že jestli se někomu nepovede, nebude si stýskat, že patří k.... Nene, to náhoda je blbec:-!:-D

Dana61

4. 11. 2015 10:04

chlebík vypadá velmi jedle:yes::-D určitě vyzkouším;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 11. 2015 18:13

jarda Kadic:Například já ,co se bojí koupit i pekárnu a radši skladuje chleba v mrazácích!:-//

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 11. 2015 16:07

jarda Kadic::-D:-D:-D:yes:

Pěkný receptík a před kamarádkou smekám;-):yes:ukládám a též vyzkouším,chlebík je opravdu moc pěkný;-):yes:

jarda Kadic jarda Kadic

3. 11. 2015 15:58

Už ho mám uložený a to by v tom byl čert,aby se nenašel nějaký trouba, který ho zvorá:-)):-)):-)):-)):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kyprý čokoládový koláč ja se skladuje kvasek na chleba mílčín

Suroviny: voda, ocet, olej, mouka hladká, mouka celozrnná žitná jemná, krupice dětská, sůl, cukr, kmín drcený, droždí

TopRecepty.cz

Milčin blbovzdorný chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zy45