Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,25 g |
Tuky | 20,54 g |
Vláknina | 29,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 398,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Kyprý nebo Celozrnný. Výsledný chleba je opravdu kyprý s pravidelnými očky.
Zveřejněno 3. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
Moje poznámka
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
Nejnovější recepty
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 26 minutami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 1 hodinou
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 3 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 10 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 12 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 12 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 12 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 12 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 12 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 13 hodinami
Tématické fráze:
kyprý čokoládový koláč,
ja se skladuje kvasek na chleba,
mílčín
Suroviny:
voda,
ocet,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná jemná,
krupice dětská,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
droždí
Komentáře (12)
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého
clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.
Pěkný receptík a před kamarádkou smekám