Pečená krkovice se zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 121 kJ / 1 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,37 g |
Tuky | 104,94 g |
Vláknina | 24,43 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 38,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2015 20:43
nomada: já ví, že není. A v podstatě s tebou souhlasím, masox nepoužívám vůbec a miluji také čisté chutě potravin, ráda kořením čerstvými bylinkami. Víš, jenom už mě vadí to věčné kritizování, nevztahuj, to , prosím na sebe, přece si to mohu upravit podle sebe, a jestli to Navrmi má ráda s masoxem, tak ať si ho tam dá, je to její recept.
Tak snad mi rozumíš, jak jsem to myslela, nerada bych to ještě nějak rozvíjela dál. Prostě, já ani ty tam masox a podravku nedáme a je to a ostatní podle své chuti.
Tak snad mi rozumíš, jak jsem to myslela, nerada bych to ještě nějak rozvíjela dál. Prostě, já ani ty tam masox a podravku nedáme a je to a ostatní podle své chuti.
17. 11. 2015 20:06
nomada, já si také myslím, že je tam chuti dost. Co se týká masoxu nebo bujónu v kostce - jak je známo, vývar místo vody dodá mnohem lepší chuť. Bohužel nejsem schopná si vývar udělat do zásoby, neboť ho vždycky hrozně rychle sním Takže když se mi zdá, že tomu něco chybí i přes všechny čistě přírodní ingredience, dám do jídla třeba půlku kostky zeleninového nebo hovězího bujonu. Konkrétně masox mi do jídel moc nesedí, má takovou zvláštní chuť, ale třeba do frankfurtské polévky mi nevadí.
Ovšem není to 2-3 kostky, ale opravdu jen půlka.
Ovšem není to 2-3 kostky, ale opravdu jen půlka.
17. 11. 2015 19:48
MarcelaPa: Přidávání receptů není povinné Pohybuju se kolem vaření dost dlouho. Proto vím, že i přes použití zdravějších produktů se člověk nevyhne tomu, že bude ve všech jídlech mít jednu unifikovanou příchuť. Někteří si už neumí vychutnat původní, čisté chutě potravin. Nač k jídlu, kde je kilo masa, 5 cibulí a 4 stroužky česneku a koření, cpát ještě nějaké přídatné dochucovací látky? Vždyť je tam chuti dost
17. 11. 2015 18:36
ten výpek se zelím je výborný i s flíčky
17. 11. 2015 18:26
Jé, no to vypadá přímo luxusně Udělala bych si k tomu noky a smíchala dohromady, určitě na to jednou dojde Je to hezký recept a skoro bez práce
17. 11. 2015 18:22
nomada: kdo my ostatní, pokud vím, vy ani bofinka jste ještě nepřidaly ani jeden recept, ať už zdravý nebo nezdravý, píšete jen negativní komentáře. Tak také předveďte, co umíte, ať my ostatní to můžeme posoudit.
Jen tak, mimochodem, masox také nepoužívám, ale bujon bez glutamatátů a "e" a zdravitu bez glutamátů a "e", což je varianta podravky. Přece tam nemusím dávat masox a podravku, když je tam nechci a lze nahradit zdravějšími potravinami, ale to už si přece upraví každý podle sebe, ne? A jestli má někdo rád masox, tak ať si ho tam klidně dá, je to přece jeho recept a ostatní si z něj vyberou co se jim líbí a upraví podle sebe.
Jen tak, mimochodem, masox také nepoužívám, ale bujon bez glutamatátů a "e" a zdravitu bez glutamátů a "e", což je varianta podravky. Přece tam nemusím dávat masox a podravku, když je tam nechci a lze nahradit zdravějšími potravinami, ale to už si přece upraví každý podle sebe, ne? A jestli má někdo rád masox, tak ať si ho tam klidně dá, je to přece jeho recept a ostatní si z něj vyberou co se jim líbí a upraví podle sebe.
17. 11. 2015 17:40
bofinka: No jo, někdo má chuť už tak zkaženou, že bez těchto výrobků má pocit, že jídlu "něco" chybí My ostatní naštěstí víme, že jídlo bez přísad naopak chutná líp, protože nemá pořád stejnou příchuť po té umělině
17. 11. 2015 17:24
Oprava, vynechávám podravku a masox, ten mi nějak unikl
17. 11. 2015 17:16
2-3 kusy masoxu + podravka
17. 11. 2015 17:01
Dneska jsem dělala variantu s kuřetem, zelí trošku doslazuji hnědým cukrem a vynechávám podravku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 22 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 49 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Pečené brambory na másle vonící česnekem a bylinkami: Připravte je podle videonávodu
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna
Další recepty
Tématické fráze: pěčená krkovice se zelím pečená krkovička se zelím krkovice se zelim pečená krkovice pecena krkovice na zeli pečená krkovice nejlepší recepty krkovice pečená se zelím krkovička se zelim krkovička pečena na zelí pečení krkovice krkovička pečená na plechu pečená krkovice se zelím pečená na plechu krkovice pecena v zelí pečena krkovička na zeli krkovička pečená se zelím krkovicka na zeli pečená krkovička krkovice zeli brambory recept krkovice recepty pečená krkovice s bylinkami
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sádlo, česnek, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, podravka, masox, koření na divočinu, zelí
Pečená krkovice se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lwlj
25 názorů