Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená krkovice se zelím

Hodnocení receptu je 3,9 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 11. 2015 15:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 121 kJ / 1 941 kcal
Bílkoviny205,37 g
Tuky104,94 g
Vláknina24,43 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 573 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy38,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

17. 11. 2015 20:43

nomada: já ví, že není.;-) A v podstatě s tebou souhlasím, masox nepoužívám vůbec a miluji také čisté chutě potravin, ráda kořením čerstvými bylinkami. Víš, jenom už mě vadí to věčné kritizování, nevztahuj, to , prosím na sebe, přece si to mohu upravit podle sebe, a jestli to Navrmi má ráda s masoxem, tak ať si ho tam dá, je to její recept.
Tak snad mi rozumíš, jak jsem to myslela,:-) nerada bych to ještě nějak rozvíjela dál. Prostě, já ani ty tam masox a podravku nedáme a je to a ostatní podle své chuti.;-)

Petra

17. 11. 2015 20:06

nomada, já si také myslím, že je tam chuti dost. Co se týká masoxu nebo bujónu v kostce - jak je známo, vývar místo vody dodá mnohem lepší chuť. Bohužel nejsem schopná si vývar udělat do zásoby, neboť ho vždycky hrozně rychle sním :-D Takže když se mi zdá, že tomu něco chybí i přes všechny čistě přírodní ingredience, dám do jídla třeba půlku kostky zeleninového nebo hovězího bujonu. Konkrétně masox mi do jídel moc nesedí, má takovou zvláštní chuť, ale třeba do frankfurtské polévky mi nevadí.
Ovšem není to 2-3 kostky, ale opravdu jen půlka.

nomada

17. 11. 2015 19:48

MarcelaPa: Přidávání receptů není povinné :-) Pohybuju se kolem vaření dost dlouho. Proto vím, že i přes použití zdravějších produktů se člověk nevyhne tomu, že bude ve všech jídlech mít jednu unifikovanou příchuť. Někteří si už neumí vychutnat původní, čisté chutě potravin. Nač k jídlu, kde je kilo masa, 5 cibulí a 4 stroužky česneku a koření, cpát ještě nějaké přídatné dochucovací látky? Vždyť je tam chuti dost ;-)

Lenunka Lenunka

17. 11. 2015 18:36

ten výpek se zelím je výborný i s flíčky:-)

Petra

17. 11. 2015 18:26

Jé, no to vypadá přímo luxusně :-p Udělala bych si k tomu noky a smíchala dohromady, určitě na to jednou dojde :-) Je to hezký recept a skoro bez práce :-)

MarcelaPa

17. 11. 2015 18:22

nomada: kdo my ostatní, pokud vím, vy ani bofinka jste ještě nepřidaly ani jeden recept, ať už zdravý nebo nezdravý, píšete jen negativní komentáře. Tak také předveďte, co umíte, ať my ostatní to můžeme posoudit.
Jen tak, mimochodem, masox také nepoužívám, ale bujon bez glutamatátů a "e" a zdravitu bez glutamátů a "e", což je varianta podravky. Přece tam nemusím dávat masox a podravku, když je tam nechci a lze nahradit zdravějšími potravinami, ale to už si přece upraví každý podle sebe, ne? A jestli má někdo rád masox, tak ať si ho tam klidně dá, je to přece jeho recept a ostatní si z něj vyberou co se jim líbí a upraví podle sebe.

nomada

17. 11. 2015 17:40

bofinka: No jo, někdo má chuť už tak zkaženou, že bez těchto výrobků má pocit, že jídlu "něco" chybí :-((:no: My ostatní naštěstí víme, že jídlo bez přísad naopak chutná líp, protože nemá pořád stejnou příchuť po té umělině ;-):-p:yes:

Lenunka Lenunka

17. 11. 2015 17:24

Oprava, vynechávám podravku a masox, ten mi nějak unikl

bofinka

17. 11. 2015 17:16

2-3 kusy masoxu + podravka :-O

Lenunka Lenunka

17. 11. 2015 17:01

Dneska jsem dělala variantu s kuřetem, zelí trošku doslazuji hnědým cukrem a vynechávám podravku:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pěčená krkovice se zelím pečená krkovička se zelím krkovice se zelim pečená krkovice pecena krkovice na zeli pečená krkovice nejlepší recepty krkovice pečená se zelím krkovička se zelim krkovička pečena na zelí pečení krkovice krkovička pečená na plechu pečená krkovice se zelím pečená na plechu krkovice pecena v zelí pečena krkovička na zeli krkovička pečená se zelím krkovicka na zeli pečená krkovička krkovice zeli brambory recept krkovice recepty pečená krkovice s bylinkami

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sádlo, česnek, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, podravka, masox, koření na divočinu, zelí

TopRecepty.cz

Pečená krkovice se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lwlj