Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Snídaně pro velké jedlíky

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

7. 12. 2015 17:34

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie1 356 kJ / 324 kcal
Bílkoviny18,29 g
Tuky21,84 g
Vláknina0,68 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 481 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy13,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pripravujeme-li snidani pro vice lidi, znasobime mnozstvi ingredienci proporcim.

Taktez misto kecupu se daji pouzit ruzne omacky jako napr. Tabasco, kreativite se meze nekladou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kadlik Kadlik

11. 12. 2015 13:44

Kouzelné!!!
Něco podobného si občas dělám - říkám tomu - prkýnko moravského zemana!!! Jenom já tam mám domácí uzenou bokovinu, místo plátků osmažené slaniny, a kyselé okurky, a sterilované beraní rohy, a kousek nějakého zrajícího sýra, hermelínu, nivy... a na zapití pochopitelně pivo!!!!!!:-))

tejaja tejaja

8. 12. 2015 14:21

Casey: V pohode píš bez interpunkcie, takých receptov je tu veľa a nie je ich problém prečítať.;-)

Casey Casey

8. 12. 2015 13:40

Vitko: Cary a hacky klidne doplnte, name klavesnici to bohuzel nejde, tak predem dekui :)

spagetka spagetka

8. 12. 2015 11:00

Vitko: interpunkci může doplnit jen moderátor nebo admin. Pokud recept zkopíruješ k sobě a vložíš znova, objeví se jako tvůj recept ;-) Receptů bez interpunkce nebo třeba ve slovenštině tu máme plno a myslím, že to fakt nevadí, čitelné a srozumitelné to přece je.:yes:

Vitko Vitko

8. 12. 2015 10:58

pokud to autorovi nebude vadit tak doplním háčky a čárky.

Jana Pá

8. 12. 2015 10:46

Ota: ano, máme háčky i čárky, jenže autor žije v Americe, takže bude asi problém s klávesnicí ;-), ale např. já to normálně přečtu !
K receptu nemám připomínku, dala bych si jen polovinu, ale šlo by to:-p

Ota

8. 12. 2015 10:33

Nic proti seznamu surovin.
Jen upozornění: čeština má i háčky a čárky.
Rama není máslo.
Pokud je slanina opečená (a nevyndáme ji), pak po opečení klobásy musí být spálená.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pro velké jedlíky www recept na bokovinu

Suroviny: vejce, mléko, sýr, chléb, klobása, kečup sladký, rajče, máslo, slanina, máslo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Snídaně pro velké jedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN9y