Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 61,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák s bylinkovo-citronovým olejem a teplým bramborovým salátem s fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3P8x
Moje poznámka
Tuňák s bylinkovo-citronovým olejem a teplým bramborovým salátem s fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3P8x
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 12 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 2 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 3 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 4 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 5 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 5 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 6 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 8 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 9 hodinami
Tématické fráze:
tuňák recept,
fenyklove brambory s tunakem,
tunák na panvi,
bramborový salát s fenyklem,
smažený tunák,
jak se dělá tunák,
tuňák s fenyklovým salátem,
recepty s tuňákem,
těstoviny s citrónovým olejem,
tunák s bylinkami,
recept z čerstvého tuňáka a bramborovy salát,
příprava tuňáka tmavého,
bramborovy salat,
pokrmy z tunaka video
Suroviny:
filet z tuňáka,
tymián,
česnek,
sůl,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
salát,
brambory,
fenykl,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
vločková sůl
Komentáře (1)