Vepřová panenka s bylinkami
Jemná a lahodná vepřová panenka patří mezi nejoblíbenější vepřové maso. Nejprve ji marinujeme v bylinkové marinádě, poté zprudka opečeme a na závěr dopékáme v troubě. Panenku podáváme s výpekem a rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNwr
Moje poznámka
Vepřová panenka s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNwr
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 18 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 4 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 7 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 7 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 7 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 9 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 9 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 13 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka,
jak upravit vepřovou panenku,
vepřová panenka recept,
úprava vepřové panenky,
veprova panenka recepty,
vepřová panenka s bylinkami,
recepty z vepřové panenky,
recepty na vepřovou panenku,
jak upravit panenku,
recept na vepřovou panenku,
vepřová panenka úprava,
recept vepřová panenka,
jak dlouho opékat vepřovou panenku,
vepřová panenka top recepty,
panenka recept,
panenka do trouby,
recept na veprovou panenku s bylinkami,
recepty vepřova panenky,
jak upravit panenku recept,
vepřové panenka top recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
olej olivový,
sůl,
bazalka čerstvá,
tymián,
rozmarýn
Komentáře (1)