Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citronové držsikulky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 1. 2016 15:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 082 kJ / 2 410 kcal
Bílkoviny44,85 g
Tuky120,73 g
Vláknina12,30 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 389 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy279,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

3. 1. 2016 19:47

Marri: jsem ráda, že to tak bereš a vítám Tě tady;-):-)

Marri Marri

3. 1. 2016 19:42

magdalenka: to jsem prave chtela, naucit se a tak, fakt jsem to delala poprve. Vse napravim a zlepsim, ale ted uz zpetne nic moc nenadelam, mrzi me to. Hopem - to vis ze jsem vse nepekla v jeden den, mela jsem proste jen nahromadene recepty a zrovna jsem mela cas, no...chyba lavky. Priste to bude lepsi. Vsechny rady i kritiku si beru a zlepsim se.

magdalenka magdalenka

3. 1. 2016 19:40

Marri:na to, že si začiatočník, si veľmi šikovná! Trochu si to brala hopom, ale neodchádzaj, nič nemaž...každý nejako začínal... a ak budeš mať problém s nejakým pečením - varením, sú tu veľmi šikovné dievčatá (aj zopár mužov), môžeš sa mnohým veciam priučiť.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2016 19:40

Dajda: A jak teda vidím, tys toho nafotila opravdu hodně. Skvělá prezentace.:no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2016 19:35

Lidi, vy opravdu dokážete člověku zhnusit všechno :-((.. ne teda, že by mne to tady nějak překvapovalo, já už jsem zvyklá. Dajda Howgh??? Někoho, kdo se snaží, upravuje tak, jak ostatní píšou vytočit, urazit a dost? Howgh?? Ty vizitko..:no:

Marri Marri

3. 1. 2016 19:24

Dajda: jsem zacatecník, poprve v zivote pecu a varim, nejde mi o zadne vizitky a chvaleni, proste jsem to zkusila a zacalo me to bavit, chyby se museji vychytat, nemam "grify" a ani nic "v ruce", chce to cas. Netusila jsem, ze se mi cukrovi vubec povede a pekla jsem jej poprve pro rodinu, vsem chutnalo, nevedela jsem predtim, ze bude dobre a tak jsem ani nijak zvlast cukrovi nefotila. Priste se polepsim a budu myslet i na fotografie. Děkuji

Dajda Dajda

3. 1. 2016 19:21

Svetlana: Ano, máte pravdu. Je to Marriina prezentace a taky vizitka její práce. Howgh!

Marri Marri

3. 1. 2016 19:14

Svetlana: pořádku, kritiku prijimam, nejsem zdatny stylista ani fooddesigner, zlepsim se:yes:

Svetlana Svetlana

3. 1. 2016 19:11

Dajda klídek...mrkni se na své motto do profilu a zkus se podle toho zařídit...jo?...když ti to tak hrozně vadí, tak se prostě nedívej...toť vše...co ti je vůbec po tom, kdo a jak se kde prezentuje?...je to JEJÍ prezentace, ne Tvoje...ano, upozorníš a tím to končí, ne?....:-S

Marri Marri

3. 1. 2016 19:10

Dajda: priste si dam vice zalezet na fotografiích a budu pokrmy fotit pouze na talirku. Dekuji:-K

Marri Marri

3. 1. 2016 19:09

Dajda:aha, ja je taky stravnikum nabizela na taliri a ne v krabici :( pardon

Dajda Dajda

3. 1. 2016 19:05

Petra: Ne, nechci odradit nikoho, aby sem dával recepty. Jen říkám jinými slovy to, co píše maiva. Vy snad máte Petro pocit, že když něco nabízíte ostatním, tak to stačí odfláknou? Vždyť jim tak dáváte jen najevo, že jsou Vám ukradení, že jde jen o mě o prezentaci mého receptu a ne o to, aby se někomu zalíbil a připravil si ho. :no:

Marri: Cukroví sice ukládám do krabic, ale strávníkům ho nabízím na mísách.
Příště si udělejte fotky cukroví na talíři a dejte si více záležet na napsání receptu a vše bude OK.:-) To není o rýpání, to je o tom, že všechno se dá vylepšit. Ne hned utéct, když si někdo dovolí říct svůj názor a nechválí až do nebe.

Svetlana Svetlana

3. 1. 2016 19:01

Marri, klídek. Když jsem sem dávala snad jenom první recept, tak jsem nevěděla pracovat s vyhledávačem a byl tady několikrát. Je pravda, že mi to bylo vytknuto, ale stylem "...jé, to je bezva nápad, fajn že se ti to povedlo, je to dobrý, vyzkouším...a až potom "víš, ale příště se podívej do vyhledávače...byla jsem taky rozmrzelá, ale pak jsem byla ráda, že jsem tu zůstala...je fakt, že je tu spousta lidí, které už ani neznám, je tu už trochu "jiné" prostředí a "jiné" témata k rozhovorům, "jiné" přístupy k těm, co jsou tady méně často...ale jako takový je to bezva portál, kde se vyplatí zůstat...překousni dnešní rozmrzelost, cukroví máš hezké, příště víš, že to máš dát na talířek a patřičně "načančat" a věř, že je tu hodně hodně lidí, kteří se nevyjadřují, ale rádi ty recepty projdou a třeba jen v duchu ohodnotí, vyzkouší a pak až napíšou...hodně štěstí...:-K

maris maris

3. 1. 2016 18:57

Já si myslím, že s fotkami už teď marri nic neudělá, cukroví už je asi pryč:-), určitě je lepší přidat fotku cukroví v krabici než zkopírovanou z internetu a vydávat ji za svoji, jak se tu často děje. Marri je tu první den a ostatním připomínkám se snaží vyhovět, recepty upravit.
Marri - nic nesmazávej a zůstaň tady s námi;-):-)

maiva maiva

3. 1. 2016 18:55

Marri:Martino, to je nesmysl, co chceš mazat. Teď je už napečené, ale někdo třeba rád vyzkouší později. Recepty nemusí být špatné. Nebuď zase jako horká kaše. Přece o nic nejde, připomínky jsou normální i u jiných receptů.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: a dost co dnes uvařit k večeři recepty www tn cz tn cz z to 1.2016 top peceni tncz nova jsem a sem datle datle kde máš datle citronove kulicky recept na citronovou polevu na cukroví citronova poleva bez citronu držsikulky - cukrovi on line kuchařka s fotografiemi video recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, datle, tuk, vejce, citron, citronové aroma, poleva citronová,

TopRecepty.cz

Citronové držsikulky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PALW