Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roládka Zlatá Praha

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie896 kJ /
214 kcal
Bílkoviny9,73 g
Tuky15,93 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy7,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme syrovým vajíčkem. Na každou porci dáme plátek sýra, několik koleček Poličanu a sterilizovanou kapii. Maso srolujeme, sepneme jehličkami. Krok 2: Na oleji orestujeme do světlehněda cibuli a roládky orestujeme ze všech stran. Pak je zalijeme vývarem, jen tak do poloviny masa a dusíme doměkka. (tlakový hrnec 25-30 min). Maso vyjmeme, do výpeku přidáme lžíci másla a cibuli rozmixujeme tyčovým mixérem, není pak potřeba mouka.

Zveřejněno 30. 1. 2016

Poznámka autorky JanaDorazinova

Z kuchařky Nejlepší recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roládka Zlatá Praha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PARy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roládka Zlatá Praha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PARy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

LLenule:;-) děkuji :-)

No tohle vypadá fakt luxusně :-D Asi koupím maso a brzy uvařím.Bod je jasný.

Moc pěkné recept i fotka.:yes::yes:

Moc pěkná fotečka:-K:-p

Tématické fráze:
vepřová rolada, vepřová roládka, kuchařka: janadorazinova

Suroviny:
kýta vepřová, vejce, sýr plátkový, poličan, máslo, cibule, kapie sterilovaná, sůl, pepř, olej, vývar

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu