

Salát z drůběžího masa s broskvemi a kukuřicí
Suroviny
- 800 g vařeného drůběžího masa - já jsem měla vařené slepičí
- 250 g mražené kukuřice převařené cca 3 minuty
- 700 ml zavařené broskve
- 200 g kyselých okurek
- 150 ml zakysané smetany
- 1 PL hořčice
- sůl
- bílý pepř
Postup přípravy receptu
Mäso, broskyne, uhorky pokrájame, pridáme kukuricu.
V smotane zamiešame horčicu, biele korenie, soľ, zriedime trochou nálevu z uhoriek a všetko zmiešame, necháme v chladničke odstáť.
Ohodnoťte recept: Salát z drůběžího masa s broskvemi a kukuřicí
-
Frantiska:
-
puvodne jsem chtěla dodrzet recept, ale nakonec jsem dala varene kureci maso, kukurici, vejce na tvrdo a majonézu. Budu zdobit červenou paprikou a redkvickou. Ale priste priste najdu odvahu na broskve a okurky :)
-
Ďakujem, u nás sú šaláty v obľube.
-
Moc hezký recept
+
-
zajímavá kambinace časem zkusím, ale bodík už dávám
-
Majdi, zájímavá kombinace broskví a těch ostatních ingrediencí, okamžitě vyzkouším, mám zbytky vařeného v mražáku
Bodík dávám předem, neb je tam vše pro nás jedlé a vím, že máme stejné chutě