Ostrý lilek - zapékaný s celerem a chilli
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 653 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,38 g |
Tuky | 8,10 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 5,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 11 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 47 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Osúch je jedním z pokladů slovenské lidové kuchyně. Poradíme s jeho přípravou
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: lilek s feferonkami
Suroviny: lilek, paprika čerstvá bílá, celer řapíkatý, celer, chilli paprika čerstvá, tvaroh, jogurt bílý, vejce, sůl, voda, olej olivový, ryba, libeček, koření oregáno, pepř, yzop, koriandr, petrželka zelená
Ostrý lilek - zapékaný s celerem a chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODAL
0 názorů