Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buši houbová omáčka

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 5. 2009 13:01

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Každý si může ještě dochutit na talíři. Já si ji trošíčku přikyselím citrónovým koncetrátem a trošíčku přicukruji. Podává se s knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dzungila

11. 5. 2009 23:02

Vašku, taky moc dobře znám tuhle dobrotu.:-p Fakt je, že větší kusy hub jsou lepší a musí jich tam být fakt hódně!:-)) Akorát taky nedávám cukr a kromě knedlíků se u nás k tomu dlabou "drbáky" ( něco jako bosáky ).
Bodík je tam!:yes:

mirca75 mirca75

11. 5. 2009 21:24

Václave:-)dělám pro změnu se sladkou smetanou,ale velké kusy hub do houbovky prostě patří(kdo by tam hledal ty nakrájené mrňky mrňavé?;-):-D.Pro mě jsou tam místo masa a moc mi to s nimi chutná:-p.Sbíhají se mi tu u psaní sliny:-8 a tak vám letí boďka ze severu:-)

HankaPu HankaPu

11. 5. 2009 20:04

Vašku, taky takhle dělám, jen ty houby krájím na menší kousky, mám vždycky strach, aby tam nebyli červi:-(( , ale Buše posílám bodík:yes:

Jenda1 Jenda1

11. 5. 2009 19:40

Houbovou omáčku s na kusy nakrájenými houbami jsem jedl poprvé před dvěma léty u švagrové v Karviné:-p:-p:-p. Od té doby ji jinak nevařím a pokud připravuji jídlo s houbami, vždy krájím větší kusy.:-);-) Je to úplně o něčem jiném, než klasické "plátkování".:-(
Vašku, neposunuje černé koření chutě omáčky někam jinam?:-* Asi budu muset vyzkoušet.:-))
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Svetlana Svetlana

11. 5. 2009 13:55

...jojo, klasická houbová omáčka...já teda tak třetinu hub rozmixuju a přidám...zkuste někdy do houbové omáčky nakrájet kopr!...jedla jsem ji pod názvem "Valašské špalíky":-p a byla to vynikající kombinace...ale určitě posílám bodík...:-):yes::yes:

spagetka spagetka

11. 5. 2009 13:16

Podobně dělám - jen kekoření přidávám drcený kmín a kusek libečku a cukr sice ne, ale kyselou smetanu a octík určitě. Jinak jsem ráda, Vašku, že nejsem sama, kdo krájí houby do omáčky na větší kusy. Daleko líp se vychutnají. :-p;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: houbova omacka houbová omáčka z čerstvých hub houbová omáčka recept houbove recepty houbová omáčka ze zmrazených hub recept na houbovou omáčku houbové omáčky houbová omáčka s masem recepty houbová omáčka omáčka houbová omacka z hub recept houbová omáčka klasická houbová omáčka houbova omacka k masu omáčky z hub houbová omáčka na kyselo houbová tlačenka houbová omáčka s bramborem houbová omáčka s koprem hubova omacka

Suroviny: houby, sůl, mléko, mouka hrubá, koření nové koření, pepř, bobkový list, sůl, ocet, cukr, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Buši houbová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYJK